De 5e STOP is de commissie die voor de bar en de catering zorgt, tijdens reguliere roeitijden en tijdens alle evenementen. Dat doen ze met veel enthousiasme en met de nodige professionaliteit. We huisvesten in de Hertog Inn, de bovenetage van ons gebouw.
Ben je 5e STOPPER en zoek je het bar-rooster?
Klik dan hier OF klik op Snel naar.... Barrooster inzien (ook voor wisselen van diensten)
Wil je meer weten over de planning en de taak van de bardienst?
Klik dan hieronder op het tabblad "planning en informatie".
Bar openingstijden:
April t/m September:
Dinsdag, Donderdag: 10:00 – 13:00 & 19:00 – 22:00
Maandag, Woensdag: 19:00 – 22:00
Vrijdag: Geen bezetting
Zaterdag, Zondag: 9:30 – 12:30
Oktober t/m maart:
Activiteiten
Je vindt de speciale activiteiten in de agenda op de website en op de A5 bordjes in de Hertog Inn.
Hoe kom je bij de 5e STOP? De 5e STOP wordt aangestuurd door de 5e STOP commissie. Daarbij is er een grote pool van ongeveer 80 vaste 5e STOPPERS die de diverse bar/tap/kook/serveer/afwas-taken op zich nemen. De commissieleden zijn: De bankrekening van de 5e Stop is NL 09 INGB 0008111871 Coördinator van de planning is: Bert de Vries Wanneer ben je aan de beurt? Mocht je toch niet kunnen komen op een door jou zelf gekozen tijdstip moet je zelf ook actie ondernemen. Je zoekt zelf een vervanger of ruilt je dienst met een andere 5e Stopper. Dit moet je zelf organiseren, dat doet de commissie niet voor jou. Geef het wel even door via de mail ( Extra bardiensten Aantal diensten wordt bijgehouden Stel je bent afwezig De barwerkzaamheden In het kastje achter de bar, onder de koffiemachine staat ook een map met al onze officiele papieren zoals de horecavergunning en de lijst met officiele barmedewerkers. De vergunning voor De Hertog staat op naam van Corné Brok. In geval van nood kun je hem of een van de andere commissieleden altijd bellen. Allemaal veel succes en plezier. Op deze pagina vind je enkele links naar geschreven handleidingen. Als je op de link klikt opent de handleiding zich in een nieuw venster. Heb je tips voor de handleidingen neem dan contact op met de 5e Stop commissie via het mailadres 1. Hoe verwissel ik een biervat? Dit is de handleiding voor het verwisselen van een leeg biervat voor een volle.
Aan het eind van het jaar kun je je via de takencoördinator van de vereniging aanmelden voor de 5e STOP, bij het invullen van de taakenquete. Gedurende het jaar kun je je melden bij Bert de Vries.
Wie zitten er in de 5e STOP?
Graag alle contact via e-mail: Planning en Informatie voor 5e Stoppers
Deze pagina is bestemd voor alle 5e STOPPERS. Je vindt hier informatie over de planning en de werkzaamheden.
Voor de planning zelf en het ruilen van diensten: Klik dan hier OF klik op Snel naar.... Barrooster inzien
Je kunt zelf je diensten inplannen, als je alleen de taak 5e Stop doet wordt je geacht 15 uren bardiensten te draaien. Doordat je het zelf kunt inplannen kun je de voor jou geschikste tijdstippen kiezen, maar ook als je het leuk vindt een dienst te draaien bij een evenement.
Naast de vaste bardiensten tijdens roeitrainingen komen er nog losse diensten bij, zoals bij de Hertog meets Hertog BBQ, ALVs, infoavonden en natuurlijk de Tokyo Experience. Bij deze activiteiten kan een 5e STOP commissielid ook actief zijn en alles rondom de bar coördineren.
Je ziet in het schema de eerste 2 kolommen. In kolom 1 het aantal geplande diensten en in kolom de werkelijke diensten. Aan het eind van het jaar tellen we alle ge maakte uren door roeiers op en leveren het resultaat op aan de coördinatoren van ons takenbeleid. Heb je aan het eind van het jaar minder dan 4 diensten (15 uur) gedaan dan is dat te weinig. Dat betekent dat je een taken-afkoop moet betalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van genoeg taken.
Ben je niet aanwezig op een door jou ingepland moment, dan wordt je achteraf alsnog verwijderd uit het rooster. Gebeurt dit vaker dan één keer dan nemen we contact met je op. Je moet de gemiste diensten zelf inhalen op een ander moment of aan het einde van het jaar een afkoopsom aan de vereniging betalen. We hopen natuurlijk dat dit allemaal niet nodig is en iedereen er steeds enthousiast en op tijd is.
Achter de bar (op het buffet of in het kastje onder de koffiemachine) vind je het "barboek". Hierin staat beschreven wat er van je verwacht wordt als je een bardienst draait: 1. Start bardienst. 2. Tijdens de bardienst 3. Afsluiten van de bardienst.
Het allerbelangrijkste vinden we het "gastheer/gastvrouw" zijn tijdens de dienst zodat onze leden het naar hun zin hebben in de Hertog Inn. En heb je dienst op een rustig moment is dat een mooie gelegenheid om de koelingen onder de bar, maar ook de koelkast in de keuken eens goed aan te vullen.
Bovendien vind je in het kastje een EHBO trommel.Handleidingen 5e Stoppers