Oetel 19 gedoopt => Westwal

op 02 maart 2015
Geschreven door Commissaris Materiaal

Westwal doopZondag, 1 maart, 15.00u. Onder een grijze lucht slaat de paniek toe bij uw Commissaris Materiaal: waar is de naam??? De Oetel 19 wordt gedoopt, maar de naam is er niet. Een paar telefoontjes later - jij zou toch.. nee jij - blijkt dat er een misverstand is ontstaan en de naamstickers niet zijn besteld. Waarvoor mijn oprechte verontschuldigingen!

 

Verder niet getreurd, met een kleine improvisatie lukt het ook.  Onze voorzitter Hans de Bruijne introduceerde deze 2e C-boot van De Hertog afkomstig van de jachtwerf Wiersma en roemde de reputatie die dit merk opgebouwd heeft. Vervolgens gaf hij het stokje over aan Fred Boelens. Fred is niet alleen voorzitter 5e stop maar een fervent marathon-roeier en daarom aan hem de eer deze boot, die immers in marathon-uitvoering is geleverd, te dopen.

Westwal doop 2In de traditie van De Hertog is er een mooie naam gekozen die eer doet aan een van de Bossche verstingwerken, een deel waarlangs deze boot, op de Dommel, regelmatig langs zal varen. Met trots doopt Fred de boot tot Westwal

Het Aa-water vloeit in de Westwal, glas wordt geheven en daarna aan L3 (Lekker laten lopen, bestaand uit Lidian van Rens, Hannah Vossen en Ingrid Vos) de eer om de Westwal onder applaus voor te roeien.

De regen begint te vallen, de voorafschrijvingsmarkt begint maar er wordt nog steeds geroeid door L3, ik wens de Westwal dan ook een lang leven toe met veel roeiplezier voor onze leden.

 

(C) 2006-2013 Roeivereniging De Hertog 's-Hertogenbosch   | Beheerder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.