Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Twee ontzettende mooie nieuwe boten in de vloot

IMG 4219Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover, na enige vertragingen door drukte bij Filippi werden een nieuwe zware dubbelvier met en een nieuwe zware dubbeltwee geleverd. De aanwezige Matcie liet al hun werk uit de handen vallen en heeft voorzichtig de boten uit het plastic gehaald. Er zijn door Fillipi weer wat nieuwe aanpassingen gedaan ter verbetering. Zo zijn de taften mooi rond gevormd, zodat golfjes er netjes af rollen, de twee heeft een nieuw 'kontje', er zitten bevestigingspunten in om je bidon in te klikken (apparte bidon voor nodig), de speakers van de coxbox kunnen netjes ingebouwd worden en de bankjes zien er comfortabeler uit. De vier ligt nu in de loods en de twee in de werkplaats,  gaat dat zien!

De dubbelvier met is een F19 romp, 12,81 lang en 44,4 cm breed, door Filippi aangeduid als stabiele romp voor zware roeiers tussen de 80 en de 105 kg. we hebben hem laten inbouwen voor een gemiddeld gewicht van 85kg. De boot zal binnenkort als Oetel 91 in de vaart komen.

De dubbeltwee is een F51 romp, 10,14 lang, 19,7 cm breed. Het is een nieuwe romp voor zware roeirs van 85-100 kg. Voor ons ingebouwd op een gemiddeld gewicht van 90kg. De boot komt binnenkort als Oetel 92 in de vaart.

Tot slot, als ze dadelijk in de vaart zijn, geniet ervan als je erin roeit en houd ze heel en blinkend!

IMG 4215

IMG 4214