Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Coach commissie en Coach-informatie

De Coach-commissie heeft tot doel: een systeem te ontwikkelen waarbinnen coaches en stuurlieden worden opgeleid en begeleid, zodat zij op een prettige manier een bijdrage kunnen leveren aan de missie van Roeivereniging De Hertog: samen presteren in een fijne sfeer = roeien met plezier!

coach met toeterDe Coach-commissie wordt gevormd door Oda Schelhaas - van Gorkom (coördinator) en Lidian van Rens. Lidian is voor 2016 coördinator van de Basis Instructie Cursus (BIC) en de Boordroeidag (sept) en dus direct aanspreekpunt hiervoor. Voor het Inloopskiffen dat in de zomervakantie plaatsvindt is nog een coördinator nodig. Iedereen die wil leren skiffen kan daaraan deelnemen. De Coachcommissie heeft enkele vacatures.

Werkzaamheden van de commissie
Vanuit het verzorgen van thema-avonden voor coaches en het zorgen voor matching van coaches en ploegen die een coach nodig hebben, is het takenpakket van de coachcommissie langzaamaan uitgebreid. Inmiddels houdt de coachcommissie zich met de volgende taken bezig:
•    coördineren van het opleidingsbeleid, stimuleren van deelname aan KNBR-opleidingen
•    organiseren van de Basis Instructie Cursus (BIC) en het theoretisch gedeelte van de Stuurtaak
•    organiseren/initiëren van zomerinloopskiffen, boordroei-dag, omslacursus, videoroeien
•    initiatieven nemen om de kwaliteit van de roei-instructie te verhogen, b.v. het verbeteren van lesmateriaal of verzamelen van documentatie
•    verzorgen thema- en coachavonden
•    matching tussen coaches en ploegen
En tevens wil de coachcommissie een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het wedstrijdbeleid.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, stuur jouw mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken