Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

KLM Urban Trail bezocht De Hertog zon 11 sept

urban trail KLMOp zondag 11 september liepen 1.000 lopers mee in de KLM Urban Trail Den Bosch. En deden daarbij ons clubhuis aan. Ze waren enthousiast over het parcours, onze gastvrijheid en het prachtige uitzicht.

Alle 1.000 lopers zijn minimaal één keer bij ons op bezoek gekomen (zij die 10 km liepen twee keer). Ze liepen slalommend tussen drie C4+ boten door, kregen water aangeboden, liepen via de grote trap de Hertoginn binnen en via de kleine trap bij het balkon weer naar buiten.

De bezoekers moesten eerst moeite doen om hun weg naar boven te vinden, maar eenmaal in de Hertoginn klonken de ‘ahh’s’ en ‘ohh’s’ in overvloed. Lopers waren enthousiast over het prachtige uitzicht en lieten zich als team fotograferen door leden van De Hertog. We zijn enorm gastvrij geweest.

Gastvrij zijn is ook soms bikkelen. Mascha Bessem had voorgesteld om een waterpost te creëren. Dat hebben we ge(z)weten. Het was bizar klam en lopers kwamen na 3,5 km al hunkerend naar water bij ons terecht. En dan is het mooi dat leden bijspringen. Ruth kwam spontaan helpen en leerde me ook nog hoe je veel sneller die bekers kon vullen (brein verslaat spierballen ?). Stephanie verplaatste de 5e stop naar beneden en de Bossche Diva’s Kirsten en Ingeborg sprongen bij. En van de teams die hebben bijgesprongen om het parcours te bouwen nog maar te zwijgen. Tis wat om die boten te sjouwen.

Kortom: we hebben een mooi staaltje hostmanship getoond.