Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat uit een aantal enthousiaste leden en “oudere” jeugdroeiers. Zij begeleiden jullie bij alle jeugd(roei)activiteiten.

Wij zijn er voor jullie, maar ook een beetje voor onze eigen lol. Dus besef wel dat er óók van jullie wat gevraagd wordt. Hoe leergieriger en enthousiaster jullie zijn, hoe gemotiveerder de leden van de jeugdcommissie zijn om jullie hun passie voor de roeisport over te brengen.

Vul consequent en op tijd de sportplanner in zodat er minder tijd verloren gaat voor het indelen. Of bel af als je niet kan komen roeien zodat er niet iemand voor niets hoeft te komen.
In de vereniging gelden heel veel regels en regeltjes. Deze website is de belangrijkste bron van informatie. Jeugd voor jaarverslag 2013 - skiffs

Lees ook de informatie:

  • in de maandelijkse Nieuwsbrief (e-mail),
  • de Bossche Dol (het clubblad, per 2014 digitiaal beschikbaar via de website),
  • in de brieven
  • en op het jeugdbord.


En denk er aan dat je ook je ouders de brieven of de mail goed laat lezen, zodat ook zij weten wat er staat te gebeuren. Op deze manier kunnen we ervan uitgaan dat we met zijn allen een hele leuke tijd bij De Hertog hebben!

De jeugdcommissie bestaat uit:
Jeugdcoördinator: Yorick Desmense

Jeugdcoaches
:
Yorick Desmense
Jan-Willem van Herpen
Rinske de Vries
Sabina de Lange
Hans Sodaar
Erik-Jan Stam
Lieke Wijnbeld
Ilse Nijland
Marle Vissenberg
Joep de Greef (jeugdploeg)
Liesbeth de Thije (jeugdploeg)
Marjolein Rekers (jeugdploeg)
Oda Schelhaas (jeugdploeg)
Marieke de Kort (intro)
Kylian Alkemade (intro)
Sylvia Ashmann (intro)
Nicole Bruininck (intro)

Studentenjeugdcoaches:

-

Jeugdvertegenwoordigers:
Kylian Alkemade
Kim de Groot
Sam Hooijer

VOG
Sinds 2012 heeft RV De Hertog een beleid om ongewenste omgangsvormen te voorkomen. In het kader van dit beleid beschikt De hertog van alle jeugdcoaches over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Heb je vragen over Jeugdroeien stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..