Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Sponsormogelijkheden

Onze roeivereniging biedt interessante sponsormogelijkheden, wij komen dan ook graag in contact met geintereseerde sponsors. 

Wat kunnen wij u als sponsor bieden?
Hier vind u ons een overzicht van alle mogelijke sponsoropties en waarom dit mogelijk interessant zou kunnen zijn voor u en uw organisatie. Download hier ons sponsorvoorstel. Natuurlijk zijn er legio andere mogelijkheden voor sponsoring en wij zijn dan ook graag bereid om het voorstel toe te lichten en eens van gedachten te wisselen.
De bedragen van onze sponsormogelijkheden varieren van minimaal 80 euro tot maximaal zo'n 2.500 euro.

Heeft u interesse in het sponsoren van De Hertog?

Wilt u uw naam verbinden aan de roeisport, aan onze roeivereniging of een specifiek roeievenement?
Neem contact met ons op over de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rianne Rotink
Commissaris Activiteiten

Sponsors van De Hertog


Roeivereniging De Hertog wordt ondersteund door enkele bedrijven die hun naam willen verbinden aan de Bossche roeiclub. Stuur een e-mail aan voor meer informatie, of om een afspraak te maken.

robben logo klein

Willie Robben professionals in food & non food, is met meer dan 50 jaar (!!) ervaring een betrouwbare leverancier van een volledig assortiment food & non food produkten voor cafetaria’s, sportkantines, hotel-restaurants en andere grootverbruikers. Kijk voor meer informatie op de website: www.willierobben.nl


logo Grolsch klein Grolsch heeft een historie die teruggaat tot 1615 en behoort daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland. De nieuwe brouwerij is de meest efficiënte en meest milieuvriendelijke brouwerij ter wereld. Voor de roeiers van De Hertog is het ook dorstlessend.
Klik hier om meer te weten te komen over Grolsch Bier.