Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Sponsormogelijkheden

Onze roeivereniging biedt interessante sponsormogelijkheden, wij komen dan ook graag in contact met geintereseerde sponsors. 

Wat kunnen wij u als sponsor bieden?
Hier vind u ons een overzicht van alle mogelijke sponsoropties en waarom dit mogelijk interessant zou kunnen zijn voor u en uw organisatie. Download hier ons sponsorvoorstel. Natuurlijk zijn er legio andere mogelijkheden voor sponsoring en wij zijn dan ook graag bereid om het voorstel toe te lichten en eens van gedachten te wisselen.
De bedragen van onze sponsormogelijkheden varieren van minimaal 80 euro tot maximaal zo'n 2.500 euro.

Heeft u interesse in het sponsoren van De Hertog?

Wilt u uw naam verbinden aan de roeisport, aan onze roeivereniging of een specifiek roeievenement?
Neem contact met ons op over de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rianne Rotink
PR en Communicatie

Sponsors van De Hertog


Roeivereniging De Hertog wordt ondersteund door enkele bedrijven die hun naam willen verbinden aan de Bossche roeiclub. Stuur een e-mail aan voor meer informatie, of om een afspraak te maken.

robben logo klein

Willie Robben professionals in food & non food, is met meer dan 50 jaar (!!) ervaring een betrouwbare leverancier van een volledig assortiment food & non food produkten voor cafetaria’s, sportkantines, hotel-restaurants en andere grootverbruikers. Kijk voor meer informatie op de website: www.willierobben.nl


logo Grolsch klein Grolsch heeft een historie die teruggaat tot 1615 en behoort daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland. De nieuwe brouwerij is de meest efficiënte en meest milieuvriendelijke brouwerij ter wereld. Voor de roeiers van De Hertog is het ook dorstlessend.
Klik hier om meer te weten te komen over Grolsch Bier.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schenken en Donateurs

Financiële ondersteuning
Je kunt roeivereniging De Hertog ook op twee manieren steunen: 1) met schenkingen 2) als donateur.
NB: de uitgifte van obligaties i.v.m. de nieuwbouw is op 31 december 2009 gesloten.

1. Schenkingen
Schenkingen zijn altijd welkom! Fiscaal voordeel heb je als je via een notariële akte 5 jaar lang een bedrag schenkt: het bedrag is dan volledig aftrekbaar. Kijk voor een rekenvoorbeeld in de brochure 'Obligaties en schenkingen' en geef je op via het inschrijfformulier.
Klik hier voor de brochure over schenkingen: pdf smallschenkingen_brochure

Een bijdrage kun je overmaken op: IBAN : NL47INGB0006342586 t.n.v. R.V. De Hertog 's-Hertogenbosch o.v.v. "Schenking".

Overweeg je een schenking te doen en wil je vertrouwelijk, persoonlijk overleg voor extra informatie? Maak per e-mail een afpraak met de penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat bedankt voor je steun!


2. Donateur worden
Draag je de vereniging een goed hart toe? Steun ons dan met een jaarlijkse gift. De donatie bedraagt minimaal € 30,- per kalenderjaar. Een hogere bijdrage is natuurlijk altijd welkom!
Donateurs ontvangen het verenigingsblad 'De Bossche Dol'.

Maak een bijdrage over op:
IBAN  NL47INGB0006342586 t.n.v. R.V. De Hertog 's-Hertogenbosch o.v.v. "Donateurschap".

Liever eerst een inschrijfformulier opsturen, en pas daarna betalen? Dat kan, klik hier voor
pdf small Inschrijfformulier_donateurschap