Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Hertog in beweging (1)

Wat is Nederland de afgelopen 6 weken veranderd door de coronacrisis. Een grote impact op de samenleving sociaal, maar voor RV de Hertog vooral op sportief gebied. Al weken lang is de vereniging gesloten en kunnen we jammerlijk niet genieten van het watergevoel onder een stralende zon. Bij velen, zo niet iedereen, begint het onderhuids al goed te kriebelen. 
De recente berichtgevingen vanuit de overheid zijn weer lichtelijk positief. Momenteel verandert er helaas voor de Hertogleden ouder dan 18 jaar niks, maar hopelijk (fingers-crossed) kunnen die ook binnenkort rustig aan weer een aanvang maken. 

In conditie blijven? 
Doordat niet iedereen thuis een ergometer heeft staan, wat het roeigevoel nog enigszins kan benaderen, is men op zoek naar andere alternatieven om de overbodige energie kwijt te kunnen d.m.v. fietsen, hardlopen of skeeleren. Echter is dit niet voor iedereen weggelegd. Enkelen zijn doorgegaan met oefeningen die zij tijdens de indoortraining voor hun kiezen kregen. Hier willen we op voort borduren door de komende weken een alternatieve work-out op de site te vermelden die voor iedereen te volgen is. Bij het stapsgewijs volgen met andere Hertogleden werk je tezamen weer aan je conditie.

Doe mee met de Online Training!
Er is allereerst gekozen voor een 14-delige work-out sessie van ARAM training die om de 2 dagen met toelichting van Dennis op de site wordt geplaatst. Deze is in het begin goed en makkelijk te volgen én sluit aan voor de spieropbouw voor roeiers. De oefeningen worden goed uitgelegd en welk effect dit heeft. Naarmate deze work-out vordert zullen de oefeningen ook pittiger worden.

Bekijk hier de video en laat graag in de babbelbox je mening achter.
 
Naast deze work-out bied het YouTube kanaal van ARAM training andere tips en instructies op het gebied van roeien.
Zeker de moeite waard om te volgen én uit te oefenen!