Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Vertrouwenspersoon

Seksuele intimidatie is binnen sportverenigingen een aandachtspunt, waarbij gedacht moet worden aan (seksuele) intimidatie door mannen en vrouwen en aan intimidatie van volwassenen naar de jeugd. Het begrip seksuele intimidatie is een verzamelbegrip voor diverse vormen van machtsmisbruik binnen relaties. De relaties die binnen de roeiwereld spelen zijn bijvoorbeeld die tussen coach en pupil, tussen bestuurder en roeier of tussen een mannelijke roeier en een vrouwelijke roeister. Deze relaties zijn in twee richtingen in te vullen.
Wanneer machtsmisbruik speelt, veroorzaakt dit veelal schade bij het slachtoffer; die komt hiermee soms niet naar buiten, wat de situatie kan doen verergeren.
De Hertog kent eenCode ongewenste omgangsvormenwaarin is geregeld hoe de vereniging hiermee om gaat.
De Hertog heeft twee Vertrouwenspersonen: Han Duppen en Karin Willekens. Sinds 2012 vraagt onze vereniging een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van de vrijwilligers die onze jeugdleden begeleiden en coachen.

Ook de KNRB heeft een Vertrouwenscontact persoon, Pieta van Dishoeck, die bereikbaar is op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vertrouwenspersoon 1 binnen RV De Hertog659is Han Duppen.
Han roeit sinds 2002 en is per email bereikbaar onder:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 073-523 65 05
 

 

Vertrouwenspersoon 2 binnen RV de Hertog is Karin Willekens.
Karin is sinds medio 2012 lid van onze vereniging .
Zij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-53506840karin willekens