Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Takenbeleid

Taak kiezen en indelen.

Onze missie luidt: "Samen presteren in een fijne sfeer"

Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers: leden die zonder daartoe verplicht te zijn een groot deel van hun tijd en energie steken in bestuur- en commissiewerk.

Wat mag een Hertog lid verwachten?

  • Een op de behoefte afgestemde vloot, met boten die in goede staat van onderhoud zijn en goed afgesteld zijn;
  • Een goede en schone accommodatie;
  • Een veilig terrein met goede spullen;
  • Goede begeleiding, instructie en coaching;
  • Een organisatie waarbinnen je snel geschikte ploeggenoten kan vinden;
  • Heldere, duidelijke en respectvolle communicatie;
  • Wederzijdse betrokkenheid.

Wat wordt van jou verwacht?

Er is bij de Hertog een takenbeleid sinds 2006.  Iedereen  verplicht zich, op basis van de eigen belangstelling en kwaliteit een stukje werk voor zijn rekening te nemen. Van iedereen wordt verwacht dat hij of zij jaarlijks 15 uur inzetbaar is voor werkzaamheden. 
Nog geen keuze doorgegeven? Doe dat dan alsnog via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De taakuitvoering is niet vrijblijvend: die 15 uur vertegenwoordigen een bedrag van de helft van de contributie. In 2023 is dat € 144 ofwel € 9,60 per uur. Maak je al je uren (of meer) dan is er niets aan de hand, hartelijk dank. Maak je minder uren dan ontvang je aan het eind van het jaar een rekening van € 9,60 per niet gewerkt uur.

Het is van belang dat je zelf je uren administratie bijwerkt in je persoonlijke gegevens. Dit kan via onze website: Leden / Mijn (voorkeur)taken

Wil je geen taken uitvoeren dan dien je dit te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan bericht van de penningmeester.