Inloggen

 Hertog Logo Flat

Jeugdproject 2 : Regio wedstrijd zon 9 juni bij AROSS, wie helpt mee?

Jeugdroeien De hertogDe jeugd heeft de toekomst. Een motto wat wij bij de Hertog willen uitstralen. Niet alleen binnen de vereniging, maar zelfs landelijk. Met enkele jeugdige toproeiers gooien we al hoge ogen. En dat smaakt naar meer!

We zoeken meer jeugdleden
Vanuit de jeugdcommissie richten wij onze pijlen op het werven van meer jeugdleden, maar ook voor de huidige leden willen juist de stimulans vinden om meer wedstrijden te roeien. En hoe mooi is het dan om zelf een bijdrage te kunnen leveren door een wedstrijd te organiseren.

Help je mee met onze jeugdwedstrijd?
Maar dat gaan wij niet alleen doen. Ook AROSS gaat er een steentje aan bijdragen. Qua geschikt roeiwater is er in ieder maar 1 keuze. In Oss ligt er een prima recht kanaal voor een boord-aan-boord wedstrijd voor de jeugd. Ook met andere prima faciliteiten is de keuze voor locatie dus op AROSS gevallen.
Voor de organisatie van een wedstrijd zullen wij wel extra handjes kunnen gebruiken. Ben jij beschikbaar op zondag 9 juni om de jeugd van Zuid-Nederland een onvergetelijke dag te bezorgen?

Geef jezelf graag via deze link op met daarin jouw keuze. 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4Orx4SbhHBORiaI4odlpEDQ4vx7-jtcGWeT1_mWKZ9I3Yog/viewform