Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Lid worden?

Lid worden?

Leuk dat je overweegt om lid te worden van onze roeivereniging! Hoe lid worden in zijn werk gaat is afhankelijk van je roeiervaring, je leeftijd en/of mogelijke (lichamelijke) beperkingen.
Kijk daarvoor bij de tabbladen hieronder.

Voorwaarden lidmaatschap

- Je kunt zwemmen op het niveau van diploma B
- Je moet kunnen tillen, want de boten waarin je roeit/leert roeien zijn zwaar

Kosten en Contributie

€ 15,00 eenmalige inschrijfkosten, ongeacht leeftijd
€ 75,00 introductiecursus van tien lessen (volwassenen zonder roeiervaring)
€ 282,00 contributie per kalenderjaar (2022)
€ 226,00 contributie jeugd per kalenderjaar (2022)

Het kan zijn dat je het eerste jaar heb je voor een deel van het jaar contributie betaald, afhankelijk van je startdatum. Vanaf je 2de jaar verbind je je voor een héél jaar aan de vereniging. Bij tussentijds opzeggen volgt geen restitutie van al betaalde contributie.

Opzeggen van het lidmaatschap

Opzeggen kan alleen schriftelijk of per e-mail, waarna je een bevestiging ontvangt. Jouw opzegging dient uiterlijk 4 weken voor 1 januari bij de ledenadministratie binnen te zijn. Dus uiterlijk per 3 december van het lopende jaar opzeggen.

Privacy

We gebruiken je gegevens alléén binnen RV de Hertog en voor de KNRB. Als je lid bent zijn we verplicht je naam, adres, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB). In alle gevallen zijn de privacyregels van toepassing. Jeugdleden onder 16 jaar moeten ook toestemming hebben van één van de ouders /wettelijk vertegenwoordiger.

Actief takenbeleid

We zijn een vereniging voor en door leden. We verwachten dat elk lid zich minimaal 15 uur per jaar inzet voor een taak binnen de vereniging. Tweedejaars roeiers krijgen een stuurtaak tijdens de introductieperiode. Verder is er jaarlijks een takenlijst waar elk lid zijn voorkeur opgeeft.   

Aanmelden

Afhankelijk van je roeiervaring, leeftijd en/of mogelijke (lichamelijke) beperkingen is er een aparte aanmeldroute. Zie de onderstaand tabbladen.

LET OP: de introductie van 2022 is vol. Er staan nog mensen op de wachtlijst voor 2023. Als je nu inschrijft is 2023 dus de eerste mogelijkheid om te leren roeien. Wil je vroeg of laat zeker zijn van deelname adviseren we je om nu in te schrijven. Toelating is op volgorde van inschrijving.

Inspiratie nodig?

In dit filmpje vertelt Ton van Os (72) dat hij na zijn pensioen zijn passie gevonden heeft bij de roeivereniging. Een prachtig filmpje waarbij het roeien bij RV De Hertog mooi in beeld wordt gebracht.

Meer informatie over leren roeien staat hier....