Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Lid worden?

De introductiecursus voorjaar 2021 zit vol!

Dat vinden wij fijn maar is jammer voor wie zich wil inschrijven.

Je kunt alleen inschriven voor 2022

Ga direct naar het Online inschrijfformulier

Je kunt jezelf aanmelden met het online formulier. Jeugdleden onder de 16 jaar moeten een print met handtekening van een ouder inleveren.

Privacy
We gebruiken je gegevens alléén binnen RV de Hertog. We zijn wel verplicht je naam, adres, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB). In alle gevallen zijn de privacyregels van toepassing.
Jeugdleden onder 16 jaar moeten ook toestemming hebben van één van de ouders.

Voorwaarden lidmaatschap
- Je kunt zwemmen op het niveau van diploma B
- Je moet kunnen tillen, want de boten waarin je leert roeien zijn best zwaar. Heb je beperkingen?   Neem dan eerst contact op met de coördinator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je hebt nog nooit geroeid
Je begint met de introductiecursus van half april tot eind juni. Je krijgt twee keer per week 1,5 uur les. Halverwege de introductiecursus beslis je of je id wilt worden van RV de Hertog.

Je hebt roeiervaring
Na je inschrijving neemt de transfercoördinator contact met je op om te bespreken wat jouw wensen zijn en welke mogelijkheden er voor jou zijn bij RV De Hertog.

Actief takenbeleid
Elk lid zet zich minimaal 15 uur per jaar vrijwillig in voor een taak. Tweedejaars roeiers krijgen een stuurtaak tijdens de introductieperiode. We stimuleren derdejaars roeiers om te coachen. Maar iedereen is vrij om (ook) te kiezen voor één van de andere taken op het gebied van materiaal, onderhoud, wedstrijden of activiteiten.

Kosten
- € 15,00 eenmalige inschrijfkosten
- € 75,00 introductiecursus van tien lessen
- € 282,- contributie per kalenderjaarjaar (2020)

Opzeggen van het lidmaatschap
Opzeggen kan alleen schriftelijk of per e-mail, waarna je een bevestiging ontvangt.
Jouw opzegging dient uiterlijk 4 weken voor 1 januari bij de secretaris binnen te komen.Dus uiterlijk per 3 december van het lopende jaar opzeggen.

Het kan zijn dat je het eerste jaar van je lidmaatschap slechts voor een deel van het jaar contributie betaald hebt. Vanaf je 2de jaar verbind je je voor een héél jaar aan de vereniging. Bij tussentijds opzeggen volgt geen restitutie van reeds betaalde contributie.


Meer informatie over leren roeien staat hier....

Inspiratie nodig?

In dit filmpje vertelt Ton van Os (72) dat hij na zijn pensioen zijn passie gevonden heeft bij de roeivereniging. Een prachtig filmpje waarbij het roeien bij RV De Hertog mooi in beeld wordt gebracht.