Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

De Materiaalcommissie

De materiaalcommissie (MatCie) zorgt ervoor dat de vloot in topconditie blijft.
Het toezien op het juiste gebruik van de boten en het overige materiaal is een zaak van iedereen. Als je ziet dat er onzorgvuldig met het materiaal omgegaan wordt, spreek elkaar dan op aan. Als we allemaal voorzichtig zijn, hebben we het meeste plezier van en het minste werk aan onze vloot.

Leden van de Materiaalcommissie
Ancella Boelhouwer (voorzitter)
Thijs Meulemans (overdag)
Ad van de Ven (overdag)
Dirk Jongejans (overdag)
Herman van Esch (avond)
Alexander Wackers (afstelcoördinatie)
Linda Reus (botenpoetscoördinatie)
 - Vacature -  (elektra en ergometers)
 
De commissie is nog op zoek naar uitbreiding met leden die het klussen willen begeleiden. Interesse? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klussen
Leden die in het takenbeleid hebben gekozen voor het klussen, zorgen samen met de materiaalcommissie voor het onderhoud van de boten.

Openingstijden werkplaats: dinsdag 9:30-13:30  / donderdag 10:00-13:30 / op afspraak
Meld je altijd wel eerst per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aan zodat we weten of er iemand komt en we de klus voor kunnen bereiden.
 
Een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt bij alle leden van de materiaalcommissie terecht.
Een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt alleen bij de commissaris materiaal terecht.
 
Is er een schade aan het materiaal? Ga dan naar Materiaal -> Reparatiemelding doen.