Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

strijk snert wedstrijd

Geen koud en guur weer, maar een stralende zon en uitzonderlijk warm weer voor februari. De glühwein en snert smaakte er niet minder om tijdens het Strijk en Snert Festijn dat afgelopen zondag plaatsvond bij onze vereniging. Ploeg Hè Toch heeft een erg leuk evenement neergezet, waarbij 14 ploegen streden om de Gouden Strijkbokaal tijdens een ludieke strijkwedstrijd voor het vlot. Kiele Kiele zette de snelste tijd neer met 00:30:10 en Strijkkwartet ging er vandoor met de originaliteitsprijs voor best verkleedde boot. Een begin van een mooie nieuwe Hertog traditie, volgend jaar weer de zondag voor carnaval? Hè toch dank voor het mooie initiatief en de organisatie en Vijfde Stop bedankt voor de goed verzorgde catering!  

Foto's strijk- en snert wedstrijd

‘Kinderkanker de wereld uitroeien!’ Dat is het motto van KiKa Row, de sportieve sponsoractie van Nederlandse roeiverenigingen om geld in te zamelen voor verder onderzoek naar kinderkanker. Ook RV De Hertog neemt deel aan deze sponsoractie.

Kikarow banner

Wat was het weer een heerlijke dag gisteren bij De Hertog. In de middag veel vrolijke gezichten en gejuich van alle geslaagde introleden. En in de avond ging de barbecue aan, werden de glazen volgetapt en was er volop gezelligheid.

Aan alle introleden: gefeliciteerd met jullie R1 examen! Aan de introcommissie en alle sturen, coaches en examinatoren: bedankt voor weer een geslaagde introductieperiode! En aan alle vrijwilligers van de Vijfde Stop en activiteitencommissie: bedankt voor een mooie midzomer clubavond!DSC 0786

Help jij mee met een warm welkom voor onze introleden?

hertog_barbecue_matesVorig jaar is voor het eerst de succesvolle Hertog Mate borrel georganiseerd. Tijdens deze avond werden introleden op een leuke manier gekoppeld aan een maatje. Bij binnenkomst ontvingen de introleden een hint en daarmee konden ze op zoek gaan naar hun Hertogmaatje. Een succesformule die garant stond voor leuke ontmoetingen en gesprekken.

UPDATE 26-11-2016
Als het goed is heeft iedereen een e-mail ontvangen met onderwerp "Aanmelding Eindfeest Lustrum RV de Hertog".
Indien je die e-mail gisteren niet hebt ontvangen kijk dan eerst nog even in je Spamfolder (Ongewenste e-mail). Staat de e-mail daar ook niet stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het kan je nauwelijks ontgaan zijn, maar het Lustrumjaar komt op zijn eind. En dat gaan we vieren!

We pakken het groots aan; met een driedubbele botendoop, een liveband en nog meer. Maar dat houden we nog voor ons.

hertogtaartenOmdat de Hertog dit jaar 25-jaar bestaat organiseren wij als vereniging de Paul Veenemans Prijs 2017. De deelnemers en toeschouwers willen wij verrassen met een heerlijk taartbuffet.

Een taartenbuffet … wat is dat?”
Even voor alle nieuwe roeiers onder ons die zich nu afvragen: “Taartenbuffet … wat houdt dat in?”
Enthousiaste, vrijwillige, taartenbakkende Hertogleden doneren een taart aan de vereniging die door de 5e Stop verkocht wordt tijdens de Paul Veenemans Prijs. De opbrengsten van de verkoop gaan uiteraard volledig naar de roeivereniging en daar kopen we bijvoorbeeld ondermeer nieuw roeimateriaal van.

De indoor is gestart. Elke woensdagavond (behalve met kerst) kan je werken aan je conditie met je ploeggenoten.
De eerste keer was direct al een daverend succes met 44 deelnemers!
Het was wat warm in de zaal, dus volgende week allemaal korte broek aan, een bidon en handdoek meenemen.

Groeten van Noortje 

indoortraining crop

TheaterAanHetWater banner
Er zijn nog 5 kaartjes te koop voor het unieke Theater aan het Water op zaterdag a.s.
Kaartjes zijn vanaf nu te reserveren door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

banner roeiclinicsDe roei-clinics bij De Hertog zijn bijzonder in trek. Zó zeer zelfs dat we een enkele aanvrager moesten teleurstellen vanwege drukte, tijdgebrek of eigen verenigingsactiviteiten. Gelukkig weten bedrijven, verenigingen, families, maatschappelijke organisaties in toenemende mate onze vereniging te vinden voor een bedrijfsuitje, teambuilding of gewoon een ontspannen sportactiviteit. Tussen april tot en oktober biedt onze roeivereniging deze clinics aan en hoopt daarmee deelnemers op een plezierige manier met de roeisport kennis te laten maken. Voor de vereniging betekenen de clinics een goede promotie én natuurlijk extra inkomsten waarmee materialen, boten etc. kunnen worden aangeschaft.  Voor een efficiënte voorbereiding en uitvoering van de roei-clinics zijn we op zoek minimaal één assistent(e).