Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

KiKaRoW rondje Nederland

kikarow logo 2Heel roeiend Nederland in Actie!

In het voorjaar van 2019 gaan we een tocht door heel Nederland roeien om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum. De route gaat echt het hele land door.  We willen de tocht roeien met bemanningen van ex-kinderkankerpatiënten en roeiers van verschillende Nederlandse roeiverenigingen. Daarnaast kunnen roeiers  zich aansluiten in een eigen boot en zich voor één of meer trajecten laten sponsoren door familie en vrienden. We zouden het erg leuk vinden als ook jij (een deel) van deze tocht zou willen meeroeien: ga jij die uitdaging aan?

Project LATER

KiKaRoW heeft zich als doel gesteld : Met “KiKaRoW Rondje NL” een financiële bijdrage leveren aan het – door het Prinses Máxima Centrum gecoördineerde – Research project “De LATER (= Lange termijneffecten van van de behandeling van kinderkanker) studie”

Research project “De LATER studie”In Nederland doen ruim 5.000 survivors (= overlevenden van kinderkanker) mee aan het research project, “De LATER studie”. Deze studie staat speciaal in het teken van van onderzoek naar de late(re) effecten als gevolg van de ondergane behandelingen zoals:

  • onvruchtbaarheid
  • hartschade
  • botontkalking
  • extreme vermoeidheid en vervroegde veroudering

Hiervoor is geld benodigd, veel geld. Met € 500.000 wordt een substantiële bijdrage aan dit lang lopende project geleverd.

KiKaRoW 

In het voorjaar/zomer van 2019 roeit KiKaRoW 1.400 kilometer door Nederland, het “Rondje NL”. De start zal plaatsvinden bij roei- en kanovereniging Michiel de Ruyter in Uithoorn en de finish is in Utrecht bij het Prinses Màxima Centrum. Uiteraard wordt de Hertog aangedaan, en wel op 5 mei(aankomst vanuit Breda) en 11 mei (vertrek naar Eindhoven).

Doe jij mee met KiKaRoW rondje NL?

Binnen de hertog zijn er enkele leden die de organisatie in Den Bosch hebben opgepakt.
Bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie staat ook op de webiste van kikarow.nl