Hertog Ergometer Kampioenschap

op 14 juli 2012
Geschreven door Websitebeheerder

Altijd in februari worden in de Hertog Inn weer de Hertog Ergometer Kampioenschappen gehouden. 

De HEK staan ieder jaar weer garant voor spanning en spektakel! Zal Leander zijn titel verdedigen of komt er een opvolger? Daag je teamgenoten uit en trap de longen uit je lijf!

 

HEK2012 10

De wedstrijd gaat over 1000 meter, af te leggen op een Concept II model ergometer. Je zit met z'n vieren naast elkaar en voor de toeschouwers is de wedstrijd te volgen op groot scherm. We beginnen om ongeveer 10.00u met de jeugd, gevolgd door de dames en tot slot de heren. Je starttijd daarna is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Er zijn blikken voor jongens en meisjes (jeugd), dames en heren (geen jeugd). Daarnaast is er taart en een blik voor de overall winnaar die wordt bepaald aan de hand van omrekenfactoren (geslacht, gewicht en leeftijd).

Durf jij de uitdaging aan om de snelste tijd te verbeteren?


HEK2012 
Inschrijven

Je inschrijving kan kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de prikborden op de vereniging. Vermeld in de e-mail je naam, je leeftijd en de naam van je ploeg.


Klassement

Bij de club-ergometerkampioenschappen zullen er prijzen zijn voor de winnaars van de volgende klassementen:

- Overall winnaar (omgerekend naar geslacht, gewicht en leeftijd)
- Heren individueel
- Dames individueel
- Jongens individueel
- Meisjes individueel


Deelnemers

Deelnemers lijst volgt.Wedstrijdverloop

Wedstrijdverloop
De kampioenschappen vinden plaats in de Hertog-Inn.
De deelnemers nemen het tegen elkaar op tijdens een wedstrijd van 1000m die wordt gehouden op een Concept II ergometer. Er wordt geen finale gehouden: winnaar is degene met de snelste tijd.

Iedereen doet direct mee in het overall klassement. Uitslagen worden na afloop berekend op leeftijd, gewicht en geslacht. Door deze omrekenfactor kan elk lid winnen!

Niet roeien? Kom dan kijken en aanmoedigen!!
Iedereen is welkom om te komen kijken. Hoe meer toeschouwers, hoe beter! Hoe meer toeters en bellen, hoe spannender!Uitslagen

De snelste HEK tijden van de afgelopen jaren:

Overall omgerekend: 3:00,3 (Leander Geschiere)

Jongens: 3:15,4 (Peter van der Beek)

Meisjes: 3:55,4 (Kim de Groot)

Heren: 3:06,8 (Yorick Desmense)

Dames: 3:39,2 (Rinske de Vries)

 

Uitslagen HEK 2013 

Uitslagen HEK 2012

Uitslagen HEK 2011


(C) 2006-2013 Roeivereniging De Hertog 's-Hertogenbosch   | Beheerder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.