5e Stop

op 14 juli 2012
Geschreven door Websitebeheerder

oetelDe 5e STOP is de commissie die voor de bar en de catering zorgt. Dat doen ze met veel enthousiasme en met de nodige professionaliteit. We huisvesten in de Hertog Inn, de bovenetage van het clubhuis.
De bankrekening van de 5e Stop is  NL 09 INGB 0008111871

Ben je 5e STOPPER en zoek je het bar-rooster?
Klik dan hier OF klik op Snel naar.... Barrooster inzien (ook voor wisselen van diensten)

Wil je meer weten over de planning en de taak van de bardienst?
Klik dan links in de menubalk op 5e STOP planning

Bar openingstijden:

April t/m september:
Maandag t/m donderdag:   20:00 - 23:00
Dinsdag en donderdag: 11:00 - 13:00
Vrijdag: Geen bezetting 
Zaterdag: 09:00 - 14:00 uur
Zondag: 10:00 - 13:00 uur
 
Oktober t/m maart:
Dinsdag en donderdag:  11:00 - 13:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00u
Zondag: 10:00 - 13:00u
Woensdagavond: 19:30 - 21:00u
 

Activiteiten
Je vindt de speciale activiteiten in de agenda op de website en op de A5 bordjes in de Hertog Inn.

Hoe kom je bij de 5e STOP?
Aan het eind van het jaar kun je je via de takencoördinator van de vereniging aanmelden voor de 5e STOP, bij het invullen van de taakenquete. Gedurende het jaar kun je je melden bij Bert de Vries.


Wie zitten er in de 5e STOP?

Personen 5e stop 2017 klDe 5e STOP wordt aangestuurd door de 5e STOP commissie. Daarbij is er een grote pool van ongeveer 80 vaste 5e STOPPERS en 20 reserves die de diverse bar/tap/kook/serveer/afwas-taken op zich nemen. De commissieleden zijn:

  • Ton Kranenburg (voorzitter)
  • Ton Kranenburg (Penningmeester)
  • Bert de Vries (coordinator bardiensten)
  • Nanny de Vaan (coordinator evenementen)
  • Karin Spaans (coordinator evenementen)
  • Dorien van Beek (coordinator evenementen)
  • Jacqueline van der Velde (coordinator evenementen)
  • Emmy van de Ven  (inkoop)
  • Celine Rutten (catering)


Graag alle contact via e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Planning en Informatie speciaal voor 5e Stoppers

Deze pagina is bestemd voor alle 5e STOPPERS. Je vindt hier informatie over de planning en de werkzaamheden.
Voor de planning zelf en het ruilen van diensten: klik links in de menubalk op "Barrooster".

Verantwoordelijk voor de planning is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer ben je aan de beurt?
Kijk in het schema achter je naam, en check goed ál je diensten, de data volgen elkaar van links naar rechts niet op (voorbeeld: missschien ben je ingedeeld op een zaterdag in juni, maar een zondag in maart). Ik heb bijna iedereen 4x vast ingedeeld. Je mag onderling ruilen, dit moet je zelf organiseren. Eén-op-één ruilen hoef ik niet te weten. Geef je je dienst weg aan iemand, dan wel, want dat hou ik bij.

Extra bardiensten
Naast deze vaste activiteiten komen er nog losse dingen zoals infoavonden en natuurlijk de Dommel Regatta en de Sprint, maar wellicht ook nog nieuwe dingen. Hiervoor is het 5e STOP bestuur ook actief én hebben we 24 reserve 5e STOPPERS. Maar de vraag is of iedereen dit jaar 5 diensten wil doen. Dus naast je 4 vaste diensten nog 1x opgeven voor een extra dienst. Let op: ben je maar 3x ingedeeld, dan nog 2 extra diensten doen.

Ik hou aantal diensten bij
Je ziet in het schema de eerste 2 kolommen. In kolom 1 het aantal geplande diensten en in kolom de werkelijke diensten. Ik hoiu dit bij.Aan het eind van het jaar tel ik alles op en lever ik het resultaat op aan de coördinatoren van ons takenbeleid. Heb je aan het eind van het jaar minder dan 4 diensten gedaan dan is dat te weinig. Dat betekent dat je een taken-afkoop moet betalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van genoeg taken. Zorg dat ik weet wanneer je iets doet, dan hou ik het bij.

Stel je bent afwezig
Ben je niet aanwezig op een ingepland moment, dan ontvang je van mij een gele kaart. Krijg je in één jaar 2 gele kaarten dan vragen we of je komend jaar geen 5e STOP meer wilt kiezen. Je moet de gemiste diensten zelf inhalen op een ander moment of aan het einde van het jaar een afkoopsom aan de vereniging betalen. Ik hoop natuurlijk dat dit allemaal niet nodig is en iedereen er steeds enthousiast en op tijd is.

De barwerkzaamheden
Achter de bar (op het buffet of in het kastje onder de koffiemachine) vind je het "barboek". Hierin staat beschreven wat er van je verwacht wordt als je een bardienst draait: 1. Start bardienst. 2. Tijdens de bardienst 3. Afsluiten van de bardienst.
Het allerbelangrijkste vinden we het "gastheer/gastvrouw" zijn tijdens de dienst zodat onze leden het naar hun zin hebben in de Hertog Inn.

In het kastje achter de bar, onder de koffiemachine staat ook een map met al onze officiele papieren zoals de horecavergunning en de lijst met officiele barmedewerkers. De vergunning voor De hertog staat op naam van Folkert van den Hogen, Fred Boelens en Ton Kranenburg. In geval van nood kun je een van hen altijd bellen.
Bovendien vind je in het kastje een EHBO trommel.

Allemaal veel succes en plezier.

 

(C) 2006-2013 Roeivereniging De Hertog 's-Hertogenbosch   | Beheerder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.