Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1

Eerste R1 roei- en husselmiddag goed verlopen

Onder het genot van een prettig zonnetje zijn afgelopen zondagmiddag 4 van onze C-vieren tweemaal het water op gegaan met de 1e-jaars R1-roeiers. Deze middag gaf gelegenheid om nog eens wat andere R1-roeiers, die ook dit jaar in de introductie gestart zijn, te leren kennen en om de ploegen-vorming die al in gang gezet is te vervolmaken.

 

Dankzij de inzet van stuur/coaches Karin, Marlinde, Leendert, Gert, Joost, Yorick, André, Oda en Celine was het een geslaagde roei-middag.

Helaas hadden sommigen al eventjes niet geroeid en hopelijk draagt de ploegvorming er aan bij dat coaches gevonden kunnen worden en iedereen zijn draai kan vinden.

Geef je ploegnaam en één contactpersoon door aan commissaris roeien Oda Schelhaas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat zij een ploegprofiel kan aanmaken.

Voeg een foto toe aan je persoonlijk profiel, dat maakt het onderlinge contact makkelijker en persoonlijker.

De 1e-jaars ploegen zoeken nog coaches! Heb jij nog niet voldoende taakuren gemaakt, of vind je het gewoon belangrijk en leuk om onze 1ejaars verder te helpen, geef dan even een seintje aan Oda om te laten weten of je beschikbaar bent als coach.