Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1

Schrijf je nu in voor de Tokyo Experience 2023

Het is met groot enthousiasme dat we aankondigen dat de inschrijvingen voor de Tokyo Experience 2023 nu geopend zijn! Deze unieke roeiwedstrijd vindt plaats op 8 juli, startend om 13:30 op de Ertveldplas in het prachtige 's-Hertogenbosch.

Als onderdeel van het Hertog Zomerfestival, biedt deze 2km lange roeiwedstrijd een uitstekende kans voor zowel beginnende als gevorderde roeiers. Geniet van de adembenemende sfeer en de prachtige omgeving van de Ertveldplas, terwijl je je roeivaardigheden test tegen zowel lokale als internationale deelnemers.

Schrijf je nu in!

De Tokyo Experience 2023 brengt niet alleen een podium voor felle competitie, maar brengt ook een stukje van de betovering van Tokyo naar Nederland, met de fascinerende mix van cultuur en sport die het evenement kenmerkt.

Daarnaast zorgt het organiserende team, #TokyoRowing, voor een heerlijke culinaire ervaring. De befaamde bourgondische ganzenkroket, een zelfontwikkeld recept dat inmiddels een lokale bekendheid is, zal worden geserveerd. Een moderne interpretatie van een traditionele lekkernij, deze ganzenkroketten zijn een smakelijke beloning na alle harde inspanningen op het water.

Het evenement wordt afgesloten met een BBQ, waarvan de tickets binnenkort beschikbaar zullen zijn via de site van de Hertog. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe sportieve uitdaging, of gewoon wilt genieten van de uitstekende sfeer en gastronomie, de Tokyo Experience 2023 heeft voor elk wat wils.

Vergeet niet, de eerste stap naar de overwinning is je inschrijving! Meld je nu aan via de onderstaande link om je plek te garanderen. En vergeet niet om de bourgondische ganzenkroket te proeven - het is de kers op de taart van een onvergetelijke dag!

Schrijf je nu in!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij de Tokyo Experience 2023 op de Ertveldplas in 's-Hertogenbosch tijdens het Hertog Zomerfestival!

Met hartelijke groet, 

#TokyoRowing

Volg ons op Instagram!