Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

 • 1

Tijd om jouw taak te kiezen!

Wegens het grote belang herhaling van het eerdere bericht over taken:

Tijd om nu je taak te kiezen!

Je kiest in 2022 voor een taakveld. Dus niet voor een heel specifieke taak. Samen met de coordinator van dat taakveld organiseer je jouw inbreng daarbinnen.

Denk aan waar we het allemaal voor doen: heerlijk samen roeien!
Lees verder hoe je dat doet.


Allemaal vrijwilliegers: 15 uur per jaar
Je weet: van ieder lid verwachten we dat minimaal 15 uur per jaar besteed wordt aan een taak voor de vereniging. De achtergrond deze verplichting is het samen toewerken naar alle mogelijkheden die de vereniging te bieden heeft, zeker met als kernwaardes Sportiviteit, Betrokkenheid en Ontmoeting. Dat is ook de reden dat er sancties aan vasthangen als je geen taken uitvoert. Wij gaan hier in 2022 strenger op toezien.

In 2021 is het Takenbeleid gewijzigd, zodat leden nu kunnen kiezen uit taakvelden, waarin een ruimere aanspraak op de leden gemaakt kan worden en er dus niet meer een hele specifieke taak per lid wordt gekozen.

De taakvelden zijn:        
Roeien – Materiaal – 5de Stop – Huis – Activiteiten – Communicatie – Libero - (en Afkopen)

Je kiest  twee taakvelden. Binnen het taakveld wordt gekeken waar je expertise ligt, wat je leuk lijkt en wat er nodig is om te doen. Voor de vereniging is het voordeel dat er geschoven kan worden. Je committeert je aan een taakveld en daarbinnen zorg je samen dat er werk verzet wordt.
Voor jou ook voordeel? Je leert weer nieuwe mensen kennen en vergaart meer kennis over de vereniging!
 
Het stappenplan van kiezen en taaktoedeling:

 1. Lees op de website wat de verschillende taakvelden inhouden. Link website
 2. Log in op de website en vul daar je 1e en 2e voorkeur in.
  De pagina is te vinden na inloggen in "Voor leden", "Mijn (voorkeur)taken";  gebruik deze link.
  Vervolgens kan je daar, door middel van openklaplijsten, een 1e en 2e voorkeur opgeven. DRUK OP "Bewaar gegevens" na het invullen van je voorkeuren.
 3. In het toelichtingenveld kun je eventueel aangeven:
  - dat je een taak uit 2021 wilt voortzetten en welke dat is (bijvoorbeeld coach van een team of commissielid)
  - hoe je in 2022 binnen het gekozen taakveld wilt bijdragen aan de vereniging.
  - of je een coördinerende taak wilt doen.

  Na het maken van de keuzes wordt er gekeken naar de verdeling van de taakvelden en komt de volgende stap.
 4. De coördinatoren van elk taakveld nemen contact op met de leden die voor dat specifiek taakveld hebben gekozen. Dan wordt er besproken wie wat specifiek zou willen doen. Je hebt dus contact met de coördinatoren van het taakveld dat je hebt gekozen. Zij hebben het overzicht.

 
Bijzonderheden:

 • Ben je in 2021 met de introductie gestart? Dan vervul je in 2022 de stuurtaak, bestaande uit 3 thema-avonden en 7x sturen. Nadere informatie hierover volgt later.
  Je vult dus als 1e het taakveld Roeien in. 2e Taakveld is vrij te kiezen.
 • Als je kiest om geen taak uit te voeren, kun je ze afkopen voor de helft van de jaarcontributie. Ook dit graag aangeven in de pagina "Mijn taakkeuze" door te kiezen voor "Afkopen"!

 
Tot slot: Houd goed je eigen gemaakte taakuren zelf bij. Dat kan op dezelfde pagina. Zo hebben we zicht op welke taken er worden gedaan en hoe de verdeling is per taakveld.

Mocht je vragen hebben over de taken, stuur deze naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen over inloggen op de site, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens het bestuur,
Takencoördinatoren Erik Baars en Vicky Remijn