Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona update

RV de Hertog start weer op!

Sinds maandag 11 mei wordt er weer geroeid bij RV de Hertog. Als de omstandigheden het toelaten gaat onze vereniging in de komende weken stapsgewijs verder open. Dit doen wij in samenspraak met de gemeente ’s-Hertogenbosch en de Nederlandse roeibond (KNRB).

 • Op woensdag 24 juni heeft het kabinet de maatregelen rondom het coronavirus verder versoepeld. Voor de roeisport houdt dat in dat per 1 juli as iedereen buiten kan sporten en bewegen zonder 1,5 meter afstand van elkaar. We mogen weer gewoon in ploegen gaan roeien! Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Ook binnenaccommodaties van roeiverenigingen om te trainen mogen weer open. Voordat je naar de vereniging komt om te roeien lees eerst het vernieuwde Corona protocol (versie 3.0) goed door. De blauwe teksten zijn de nieuwe toevoegingen op de vorige versie van het protocol.
 • Voor roeiers van alle leeftijden geldt dat zij ‘normaal’ mogen sporten. Dit betekent dat tijdens trainingen en wedstrijden geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
 • De HertogInn gaat vanaf zaterdag 4 juli weer voorzichtig open. 

30 juni 2020: Corona protocol fase 3 (versie 3.0)
16 juni 2020: Instructie *C*-ondersteuner (versie 2.1)
26 mei 2020: Basisuitgangspunten_bij_het_veilig_instrueren_van_beginnende_skiffeurs

Lees meer ...

 • 1
 • 2
 • 1

Hertog Bingo Night, zaterdag 1 augustus

Kiele kiele organiseert

Hertog Bingo Night op zaterdag 1 augustus.
Koop NU je kaarten op www.hertogbingo.nl

Bingo thumbMis jij de gezelligheid van de Hertog Inn? Ben je toe aan weer wat leuks doen met je roeiploeg? Wil je mooie prijzen winnen en tegelijkertijd ook nog eens Bossche ondernemers steunen in deze tijd?

Dan hebben wij goed nieuws. Je kunt binnenkort weer een super leuke Hertog-activiteit beleven! We hebben een heuse online Hertog Bingo Night voor jullie in petto. Bingomasters Jos en Wies  bezorgen jou een top avond met heel veel prijzen. Van een exclusieve overnachting in de Bossche Kraan tot een borrelbon van Tapperij Het  Veulen. En van een kanotocht over de Dommel inclusief picknick van het Mariapaviljoen tot een guilty pleasure pakket van de Bossche Suikeroom.  Met drie rondes en meerdere loterijtrekking zijn de kansen gigantisch.

Hoe meer bingokaarten we verkopen, hoe toffer de prijzen worden! De opbrengst van de kaartverkoop wordt besteed aan het inkopen van jullie prijzen bij lokale ondernemers. Jij hebt dus een leuke avond en tegelijkertijd steek je Bossche ondernemers een hart onder de riem. Als dat geen win-win is?!

De uitzending is live te volgen op www.facebook.com/rvdehertog (ook als je geen Facebook-account hebt). Liever toch wat ouderwetse verenigingsgezelligheid op 1,5 meter afstand? Twintig vips kunnen deze avond bijwonen in onze eigen Hertog Inn. Deze kaarten zijn iets duurder, maar je krijgt er wel een drankje en bitterbal bij. Of spreek (digitaal) met je roeiploeg, gezin of vriendengroep af. Leden en niet-leden mogen meedoen.

Praktisch

Enkele praktische zaken:

 • Zaterdag 1 augustus, start uitzending om 19.00 uur
 • Een bingopakket kost 12,50 euro en bestaat uit 3 bingokaarten én een lotnummer
 • Per bingokaart heb je 3x kans op prijs (rijtje boven, rijtje onder, volle kaart)
 • Tussen de bingorondes door is een loterij, met nóg eens tientallen leuke prijzen
 • Opgeven kan vanaf vridjag 19 juni t/m zondag 26 juli via www.hertogbingo.nl
 • De bingokaarten worden bij je thuisbezorgd. Jij zorgt voor een gezellig hapje/drankje en een laptop om de uitzending te volgen. 

Speciale VIP-kaarten: die wil je hebben!!

Voor een aantal Hertog-leden gaat de avond nóg leuker worden. Er zijn 20 speciale VIP-kaarten beschikbaar. Deze mensen kunnen meedoen aan de bingo vanuit de HertogInn. Uiteraard wordt de HertogInn hiervoor corona-proof ingericht, zoals we dat nu ook in de horeca zien. Een VIP-kaart kost 25 euro. Inclusief twee consumpties en bitterballen. Wees er snel bij, want deze speciale kaarten zijn zó uitverkocht.

Bingo poster