Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 1

Open dag / familiedag 22 september: roeien, suppen en nog meer plezier!

open dagOp zondag 22 september heten we jullie graag van harte welkom tijdens onze jaarlijkse open dag & familiedag. Tussen 11.00 en 15.00 uur is er van alles te beleven op en rond het water bij ons mooie clubhuis.

Suppen
In samenwerking met SupClub Den Bosch bieden we dit jaar een toffe Stand Up Paddle try out aan. Weer een hele nieuwe beleving om op het water te zijn!

Voor het eerst in een roeiboot & Skiffles voor jeugdige beginners
Natuurlijk kunnen bezoekers, vrienden en familieleden ervaren hoe het is om de eerste slagen in een roeiboot te maken. Beginners kunnen instappen in een C-boot en onder leiding van een ervaren stuur het water op. Speciaal voor jeugdige beginners: zij kunnen kennismaken met het roeien door voor het eerst in een heuse skiff te stappen. Deze skiffles wordt gegeven tussen 12.00 en 13.00 uur.

Ergometercontest
Ook de ergometercontest ontbreekt dit jaar niet, ook leuk voor meer ervaren roeiers! Wie zet de beste tijd neer?

Bring your own picknick
De mooiste picknickplek van Den Bosch, met uitzicht op het water en de Citadel. Met een kleedje op het grasveld of op de picknickbanken bij het clubhuis: neem als ploeg of familie je eigen gevulde picknickmand mee. Voor de kinderen wordt een knutselhoekje ingericht waar ze een eigen bootje kunnen maken.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Dus potentiële nieuwe roeiers, buren, leden met familie, vrienden, collega's: graag tot dan!