Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona update

RV de Hertog start langzaam weer op
Sinds maandag 11 mei wordt er weer geroeid bij RV de Hertog. Als de omstandigheden het toelaten gaat onze vereniging in de komende weken stapsgewijs verder open. Dit doen wij in samenspraak met de gemeente ’s-Hertogenbosch en de Nederlandse roeibond (KNRB).

Oproep aan skiff coaches: Skiff coaches die leden willen helpen bij het behalen van Skiffen 1 kunnen zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij aan hoeveel coachervaring je hebt met skiffen zodat we de juiste leden bij de juiste coach kunnen plaatsen.

De examens starten weer op
De eerste roeiexamens worden op 6 juni a.s. weer uitgevoerd. Uiteraard gaat het hierbij alleen om Skiffen 1, 2 of 3. 

17 mei 2020: Corona protocol fase 2a (versie 2.0)
17 mei 2020: Instructie *C*-ondersteuner (versie 2.0)

  Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Een Goede Start....

Heb je je met je ploeg (al) ingeschreven voor de Ertveld Experience, dan weet je dat om te winnen niet alleen 3.5 km hard moet roeien, maar ook nog 250 meter nog harder moet roeien.

Zo’n sprint  bestaat uit een start en dan nog slechts twintig halen door, en met name die eerste starthalen zijn belangrijk voor een goed resultaat. Onze ervaren wedstrijdroeiers Yorick, Teun en Julius willen jullie graag helpen om ook op de sprint een goed resultaat te halen, en zijn bereid om eind augustus (24, 27, 28, 29 en 31 aug.) een aantal clinics te geven om je goed voor te bereiden op de Ertveld Sprint.

Opgeven voor de sprint kan via  deze link: <Masterclass Sprinten>; je schrijft je in als ploeg/skiffeur en geeft aan in welk boot je gaat varen.

N.B. zorg ervoor dat je je boot ook voor de clinic tijdig afschrijft.

Succes