Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1

Midzomer barbecue zaterdag 29 juni: heb jij je kaartje al in the pocket?

DSC 0786

Kaartjes te koop bij de bar!

Op zaterdag 29 juni gaan alle introleden op voor hun Roeien 1 examen. Uiteraard kan op die dag de traditionele midzomer barbecue niet ontbreken. Vorig jaar genoten zo'n 80 nieuwe en oude Hertogleden samen van een warme zomeravond, lekker eten en veel gezelligheid op het plein voor de loodsen van ons mooie clubhuis. We gaan er dit jaar ook weer een toffe editie van maken, met onder meer een photobooth zodat jij samen met jouw ploeg een te gekke groepsfoto kunt maken. In de loop van de middag gaat de buitenbar open (tijd mede afhankelijk van het intro examenschema) en om 18.00 uur gaat de barbecue aan.

Tickets zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar bij de bar voor 12 euro. Koop jouw ticket uiterlijk vrijdag 21 juni, op = op! Geef het bij je aanmelding door als je vegetariër bent én als je introductielid bent (zodat wij weten hoeveel Hertog maatjes we nodig hebben).

Gezocht: Hertog maatjes

Want: om de nieuwe leden extra warm welkom te heten combineren we de barbecue ook dit jaar weer met de Hertog maatjes actie. Hertog maatjes helpen onze nieuwe leden om wegwijs te worden binnen onze club. Hoe werkt het? Aan het begin van de avond ontvangen de introleden een hint, waarmee de zoektocht naar hun persoonlijke Hertog maatje kan beginnen. Een succesformule die garant staat voor leuke ontmoetingen en gesprekken deze avond. Dus 'oude' Hertogleden: meld je aan als Hertog maatje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet bij je aanmelding niet te vermelden met welke hint we jou kunnen omschrijven, zodat jouw kersverse maatje je weet te vinden tijdens de midzomer barbecue.