Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

De laatste versie van het de R.V. de Hertog Corona protocol is nu al weer een maand in gebruik. Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen. Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook. Verder zijn er op het vlak van de hygiëne weer goede verbeteringen doorgevoerd zoals het vijfde stop protocol met de alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

26.000 Euro!!!!!! DE HERTOG HAALT 13.000 EURO OP VOOR KiKa, MSD verdubbelt

Kikarow brug 

Kikarow banner,,

 

 

"Hier staat een gelukkig man", zei Hans de Bruijne, voorzitter van KiKaRow Den Bosch zondagmiddag 5 mei. Hij had zojuist een cheque met 13.000 euro overhandigd aan Albert Vuil, voorzitter van KiKaRow Nederland. Het farmaceutisch bedrijf MSD uit Oss verdubbelt dit bedrag, zo maakte Eus Hes van het marathonteam van De Hertog bekend. ,"En de teller loopt nog voor KiKa", aldus Hans de Bruijne.


De landelijke roeitocht KiKaRow over 1400 kilometer gaat zaterdag 11 mei vanuit Den Bosch verder richting Eindhoven. Het motto van KiKaRow is: 'Roei kinderkanker de wereld uit'.
Hans de Bruijne van KiKaRow bij RV De Hertog in Den Bosch, overhandigde de cheque zondagmiddag aan Albert Vuil, de voorzitter van KiKaRow Nederland. De Bruijne was zeer tevreden met het behaalde resultaat. ,,Boven verwachting. We hebben met z'n allen een heel mooi resultaat neergezet voor KiKa. En de dag is perfect verlopen."
Roeivereniging TOR uit Tilburg nam ook deel aan KiKaRow in Den Bosch. Deze vereniging bracht ook nog 2400 euro in het laatje voor KiKa. RV De Hertog en TOR vormden samen een vloot met vijftien roeiboten, die The Vin begeleidden vanuit Heusden over de Maas en de Dieze naar Den Bosch.
In Heusden genoten de deelnemers van pannekoeken bij De Pannekoekenbakker.

Het marathonteam van RV De Hertog roeide de gehele tocht vanaf Breda naar Den Bosch mee met The Vin. Dit is een zeewaardige roeiboot waarin survivors (overlevers van kinderkanker) in combinatie met ervaren roeiers zitten. De gehele stoet werd begeleid door motorboten met onder meer de reddingsbrigade. Zij kregen zondagmiddag 5 mei bij De Hertog een warm onthaal met live muziek.

KiKaRow is een sportieve sponsoractie van Nederlandse roeiverenigingen om geld in te zamelen voor Kinderen Kankervrij (KiKa). Maar liefst zo'n zestig roeiverenigingen in het land nemen deel aan KiKaRow; 1400 kilometer roeien tijdens veertien weekeinden in de periode van 13 april tot en met 14 juli 2019. Het uiteindelijke doel van KiKa Nederland is een half miljoen binnenhalen voor Kinderen Kankervrij. ,,Als alle verenigingen zo veel binnen halen als De Hertog, wordt dat een makkie", zei Albert Vuil van KiKa Nederland.

the Vin