Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona update

RV de Hertog start langzaam weer op
Sinds maandag 11 mei wordt er weer geroeid bij RV de Hertog. Als de omstandigheden het toelaten gaat onze vereniging in de komende weken stapsgewijs verder open. Dit doen wij in samenspraak met de gemeente ’s-Hertogenbosch en de Nederlandse roeibond (KNRB).

26 mei 2020: Skiff instructie/coachen binnen het Corona Protocol
Vanaf vandaag is er een instructiedocument beschikbaar voor eenieder die instructie wil gaan geven aan beginnende skiffeurs. Het document bevat een aantal tips en uitgangspunten hoe je dit binnen het Corona Protocol kunt doen. Download het document hier.

Oproep aan skiff coaches: Skiff coaches die leden willen helpen bij het behalen van Skiffen 1 kunnen zich aanmelden via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij aan hoeveel coachervaring je hebt met skiffen zodat we de juiste leden bij de juiste coach kunnen plaatsen.

26 mei 2020: Corona protocol fase 2a (versie 2.2)
26 mei 2020: Basisuitgangspunten_bij_het_veilig_instrueren_van_beginnende_skiffeurs
17 mei 2020: Instructie *C*-ondersteuner (versie 2.0)

  Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

KiKaRow 5 mei

Jawel, KikaRow Rondje Nederland is daadwerkelijk onderweg. Op zaterdag 13 april ging de toertocht van 1400 kilometer voor Kinderen Kankervrij (KiKa) van start in Uithoorn.
Op zondag 5 mei is de aankomst vanuit Breda in Den Bosch.
Op zaterdag 11 mei vervolgt The Vin de tocht vanaf Den Bosch naar Eindhoven.

Kom ze binnenhalen op het KiKaRowEvent!

Op zondag 5 mei komen de roeiboten tussen 17.00 en 18.00 uur aan bij De Hertog. Dat zullen veel boten zijn: The Vin, ca. 20 C-boten van TOR en De Hertog, de Tjerk Hiddes, de BRB en de Oliemolen. Het zal fijn zijn als de walkant volstaat met mensen die hen verwelkomen.

Om die tijd is er van alles te doen op het terrein van De Hertog. Er zijn spellen, muziekgroepen en uiteraard hapjes en drankjes. Wees welkom bij KiKaRow Den Bosch!

Meeroeien? geef je op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de roeitocht van KiKaRow Den Bosch op 5 mei zijn nog enkele plaatsen vrij in C2 en C3-boten.
De sponsorbijdrage voor Kika bedraagt €20/pp.
Inschrijving per ploeg heeft de voorkeur, maar individuele inschrijving is ook mogelijk.


Er is ook plek voor roeiers in gladde boten. Zij mogen alleen naar de sluis bij Engelen en terug. Een donatie voor KiKa wordt op prijs gesteld als je mee roeit.

Voor de tocht op zaterdag 11 mei naar Schijndel en terug is nog volop plek voor roeiers van RV De Hertog.