Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona update: RV de Hertog start weer op!

3 aug 2020: Vooraankondiging protocol wijzigingen

Inmiddels is iedereen aan het protocol gewend en het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein. Verder zijn er op het vlak van de hygiëne verbeteringen mogelijk, zeker nu ook nu het gebouw meer gebruikt wordt. Afstemming met het 5e STOP-protocol maakt een aantal aanpassingen mogelijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Dauwroeien op Hemelvaartsdag (30 mei)

dauwroeienHet is vroeg, de zon komt op. Nevel boven de Dommel. Het is stil. Je hoort alleen het geplons van de riemen en een koe in de verte. Je ruikt dat het een mooie dag gaat worden. Een bak koffie in Gestel en dan weer terug naar de grote stad, die langzaam wakker wordt. We verwachten dat we ongeveer 10.00 uur weer terug zijn op de vereniging waar we gezellig met elkaar ontbijten. Jaja. dat is Dauwroeien, één van de toertochten van RV de Hertog, voor leden en deelnemers aan het introductieprogramma. 

We verzamelen op Hemelvaartdag (30 mei) om 5.00 uur en maken er een mooie tocht van. De lengte is ongeveer 16 km heen en terug. Kosten: € 5.00 p.p. Leuk is dat we lekker mixen in de boten die we meenemen, zo leer je ook weer eens andere mensen kennen.

Inschrijven voor deze tocht? Mail naar Sylvia van Manen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).