Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2

Beperkt roeien, gebouw is dicht!

Corona richtlijnen RV de Hertog vanaf 16 maart 2021

Weer een voorzichtig hoera, er kan weer (beperkt) in meermansboten geroeid worden. Voor ongestuurde nummers gaat dit als voorheen, voor gestuurde nummers gelden de volgende beperkingen:

  • Er kan in de C4 en de C3 geroeid worden, met de beperking dat de slagplaats vrijgehouden moet worden.
  • Er kan niet in de 4x's, de 8+-en of C2's geroeid worden

Dauwroeien op Hemelvaartsdag (30 mei)

dauwroeienHet is vroeg, de zon komt op. Nevel boven de Dommel. Het is stil. Je hoort alleen het geplons van de riemen en een koe in de verte. Je ruikt dat het een mooie dag gaat worden. Een bak koffie in Gestel en dan weer terug naar de grote stad, die langzaam wakker wordt. We verwachten dat we ongeveer 10.00 uur weer terug zijn op de vereniging waar we gezellig met elkaar ontbijten. Jaja. dat is Dauwroeien, één van de toertochten van RV de Hertog, voor leden en deelnemers aan het introductieprogramma. 

We verzamelen op Hemelvaartdag (30 mei) om 5.00 uur en maken er een mooie tocht van. De lengte is ongeveer 16 km heen en terug. Kosten: € 5.00 p.p. Leuk is dat we lekker mixen in de boten die we meenemen, zo leer je ook weer eens andere mensen kennen.

Inschrijven voor deze tocht? Mail naar Sylvia van Manen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).