Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona update

RV de Hertog start weer op!

Sinds maandag 11 mei wordt er weer geroeid bij RV de Hertog. Als de omstandigheden het toelaten gaat onze vereniging in de komende weken stapsgewijs verder open. Dit doen wij in samenspraak met de gemeente ’s-Hertogenbosch en de Nederlandse roeibond (KNRB).

  • Op woensdag 24 juni heeft het kabinet de maatregelen rondom het coronavirus verder versoepeld. Voor de roeisport houdt dat in dat per 1 juli as iedereen buiten kan sporten en bewegen zonder 1,5 meter afstand van elkaar. We mogen weer gewoon in ploegen gaan roeien! Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Ook binnenaccommodaties van roeiverenigingen om te trainen mogen weer open. Voordat je naar de vereniging komt om te roeien lees eerst het vernieuwde Corona protocol (versie 3.0) goed door. De blauwe teksten zijn de nieuwe toevoegingen op de vorige versie van het protocol.
  • Voor roeiers van alle leeftijden geldt dat zij ‘normaal’ mogen sporten. Dit betekent dat tijdens trainingen en wedstrijden geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
  • De HertogInn gaat vanaf zaterdag 4 juli weer voorzichtig open. 

30 juni 2020: Corona protocol fase 3 (versie 3.0)
16 juni 2020: Instructie *C*-ondersteuner (versie 2.1)
26 mei 2020: Basisuitgangspunten_bij_het_veilig_instrueren_van_beginnende_skiffeurs

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Hertog Jaarfeest zaterdag 13 april - heb jij je kaartje al binnen?

Mis ook de speciale KikaRow veiling op deze avond niet!

Lustrum Eindfeest 2017

Yesss, over twee weken is het al zover! Op zaterdag 13 april gaan we er een topavond van maken tijdens het Hertog Jaarfeest. De dames van ploeg Dommels Blond nodigen jou graag uit om er samen een onvergetelijke Hertog-avond van te maken. Natuurlijk is het heel leuk als je mee doet met het thema Boven top - onder flop. Trek een paar foute sokken aan en je maakt al meteen de blits! Maar een must is verkleden niet, dat je er gewoon gezellig bij bent is wat telt :)

Kaarten zijn te koop achter de bar voor 7,50 euro (2,50 euro gaat rechtstreeks naar KiKaRow).

Het feest barst om 21.00 uur helemaal los, maar om 20.30 uur trapt ploeg Ouates Hydrophiles de avond af met een speciale KiKaRow veiling (de kavels worden vooraf op de website bekend gemaakt). Dus zorg dat je erbij bent tijdens hét Hertog feest van het jaar!