Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

De laatste versie van het de R.V. de Hertog Corona protocol is nu al weer een maand in gebruik. Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen. Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook. Verder zijn er op het vlak van de hygiëne weer goede verbeteringen doorgevoerd zoals het vijfde stop protocol met de alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Hertog Jaarfeest zaterdag 13 april - heb jij je kaartje al binnen?

Mis ook de speciale KikaRow veiling op deze avond niet!

Lustrum Eindfeest 2017

Yesss, over twee weken is het al zover! Op zaterdag 13 april gaan we er een topavond van maken tijdens het Hertog Jaarfeest. De dames van ploeg Dommels Blond nodigen jou graag uit om er samen een onvergetelijke Hertog-avond van te maken. Natuurlijk is het heel leuk als je mee doet met het thema Boven top - onder flop. Trek een paar foute sokken aan en je maakt al meteen de blits! Maar een must is verkleden niet, dat je er gewoon gezellig bij bent is wat telt :)

Kaarten zijn te koop achter de bar voor 7,50 euro (2,50 euro gaat rechtstreeks naar KiKaRow).

Het feest barst om 21.00 uur helemaal los, maar om 20.30 uur trapt ploeg Ouates Hydrophiles de avond af met een speciale KiKaRow veiling (de kavels worden vooraf op de website bekend gemaakt). Dus zorg dat je erbij bent tijdens hét Hertog feest van het jaar!