Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

FOTO'S: Ludiek strijkfestijn groot succes: ploegen genieten van een heerlijke middag

strijk snert wedstrijd

Geen koud en guur weer, maar een stralende zon en uitzonderlijk warm weer voor februari. De glühwein en snert smaakte er niet minder om tijdens het Strijk en Snert Festijn dat afgelopen zondag plaatsvond bij onze vereniging. Ploeg Hè Toch heeft een erg leuk evenement neergezet, waarbij 14 ploegen streden om de Gouden Strijkbokaal tijdens een ludieke strijkwedstrijd voor het vlot. Kiele Kiele zette de snelste tijd neer met 00:30:10 en Strijkkwartet ging er vandoor met de originaliteitsprijs voor best verkleedde boot. Een begin van een mooie nieuwe Hertog traditie, volgend jaar weer de zondag voor carnaval? Hè toch dank voor het mooie initiatief en de organisatie en Vijfde Stop bedankt voor de goed verzorgde catering!  

Foto's strijk- en snert wedstrijd