Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Deze wil je hebben! Uniek Hertog Carnavalsembleem: uitverkocht

TI 10309Yesss dit is 'm dan! Een eigen carnavalsembleem van onze vereniging! Marco van ploeg Tokio2020 heeft een prachtig ontwerp gemaakt en op dit moment worden deze geborduurde emblemen geproduceerd. Een absolute must have voor alle carnavalsvierders. Maar ook voor Oeteldonk-mijdende roeiers, want de opbrengst is voor het goede doel: de KiKaRow actie. De verkoop start binnenkort voor 7,50 per stuk. 

Update: de verkoop ging van start tijdens de nieuwjaarsborrel op 6 januari, inmiddels zijn we helemaal uitverkocht. We hebben hiermee bijna 1100 euro opgehaald voor de KiKaRow actie.