Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

9 november: Geniet met je ploeg aan een ploegtafel van een heerlijk diner!

gedektetafel

4 Gangen Culinair Verrassingsmenu inclusief een kop koffie of thee ter afsluiting.

Vrijdag 9 november, 19.00 uur, Hertog Inn. Kosten: € 15 per persoon exclusief drank.

Slechts 32 plaatsen, en vol is vol! Reserveren via de lijst op het prikbord of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot 6 november kostenloos annuleren, daarna €15,00 p.p.(vermeld bij reserveren de ploegnaam, aantal mensen en eventuele dieetwensen).

Graag tot ziens!
De 5e Stop.