Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Genieten van de Dommel: ga eens roeien vanuit St-Michielsgestel!

Sinds deze zomer heeft De Hertog een dependance in Sint-Michielsgestel. Bij de hockeyclub liggen roeiboten waarmee je eenvoudig op de Dommel kan roeien. Op deze manier kan je op de Dommel roeien, zonder dat je de boten over de stuw hoeft te tillen. De Dommel is een mooie rivier om te roeien en het is een leuk uitstapje met je ploeg om eens ergens anders te roeien.Waar het is en hoe het werkt lees je op deze pagina: Roeien vanuit Sint-Michielsgestel.