Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 1

Veel te beleven tijdens open dag & familiedag op 16 september: picknick, bungee-roeien, boordroeien try-out en meer*

hertog open dag 2

Op zondag 16 september heten we jullie graag van harte welkom tijdens onze jaarlijkse open dag & familiedag. Tussen 11.00 en 15.00 uur is er van alles te beleven op en rond het water bij ons mooie clubhuis.

Voor het eerst in een roeiboot & rondleiding
Natuurlijk kunnen beginners ervaren hoe het is om de eerste slagen in een roeiboot te maken en zijn er rondleidingen in de loods en het clubgebouw.

Ergometercontest, bungee-roeien en boordroeien in een 8
De ergometercontest ontbreekt dit jaar niet, ook leuk voor meer ervaren roeiers! Net als het geplande spektakel op het water met onder meer bungee-roeien. Verder kunnen leden deze dag ervaren hoe het is om in een 8 te roeien. (Leden die het boordroeien in een 8 eens willen proberen deze dag kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dat snel, er is beperkt ruimte!)

Bring your own picknick
Het grasveldje met uitzicht op de prachtige citadel en de boten op het water is beschikbaar als picknickplaats. Dus neem als ploeg of familie je eigen kleedje en gevulde picknickmand mee. Wij zorgen voor wat broodjes knaks. Voor de kinderen wordt een knutselhoekje ingericht waar ze een eigen bootje kunnen maken.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Dus potentiële nieuwe roeiers, buren, leden met familie, vrienden, collega's: graag tot dan!