Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 1

8 September Bossche Sprint op de Dieze!

Bossche Sprint posterA3 half

Altijd al een wedstrijd willen starten met twee boten naast elkaar? Dat kan! Maar dit jaar doen we het anders, we verhuizen naar de Dieze tussen de spoorbrug en de Diezebrug. Over een afstand van 250 meter strijden Hertogroeiers om de eer van snelste ploeg van de vereniging. 

De vereniging organiseert elk jaar deze spannende boord-aan-boord-race. Wie gaat de snelste tijd in de 8 neerzetten? Worden het de dames van Woestj, de Heren van de Zater8 of de strijders van 1dr8? Is Marc Schouten de snelste in de skiff? Of komt er concurrentie vanuit een onverwachte hoek? Kortom veel om naar uit te kijken!

Beginnersploeg?
Geen probleem! Iedereen mag starten en voor iedereen is het een leuke uitdaging. Meld je aan met je introploeg en maak kans op de Talenten Bokaal! Natuurlijk ook je kans om je eerste blik (medaille) binnen te halen

Meedoen?
Vul dan voor 6 september dit aanmeldformulier in. Meedoen kan in de volgende nummers: skiff (1x), dubbeltwee (2x), C-Twee met (C2+), C-Dubbelvier met (C4*), Dubbelvier met (4*), Vier met (4+) en Acht (8+). Alle combinaties zijn mogelijk: dames, heren, mix. Je kan je aanmelden voor boten in elke categorie van S0/R0 tot S3/R3, mits je daar natuurlijk de diploma’s voor hebt. Je zal starten tegen ploegen van je eigen niveau.

Meehelpen?
Vrijwilligers kunnen zich massaal melden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De uren die je hier maakt tellen als taakuren.

Programma volgt
De start is  rond 9:30 uur het definitieve tijdschema volgt later.

Bossche Sprint posterA3 half 2