Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Help Julius het land uit!

riemen rwbDe combinatie van Julius heeft een uitzending gekregen naar de Coupe de la Jeunesse op 27-28-29 juli in Cork, Ierland in de 4+, dus de boord-vier-met-stuurman, omdat zij dit nummer hebben gewonnen op de Koninklijke Holland Beker. Julius heeft jullie hulp daarbij nodig!
Lees even verder...


Combinatie Julius slaat zijn slag voor uitzending

Hoewel we dit seizoen zijn gestart met een uitzending als doel, hadden we dat alweer een beetje los gelaten, vanwege een tegenvallend winterseizoen en NK-klein in de skiff. Maar doordat veel sterke jongens al in WK8+ en Coupe8+ roeiden, was het boordnummer 4+ niet zo druk bezet en kon de combinatie van Julius zijn slag slaan.

Onverwachts dus extra kosten

De uitzending komt dus onverwachts, ook voor de KNRB, die al tickets heeft geboekt voor de ploegen die zich in juni al hadden aangemeld. Dit heeft tot gevolg dat de roeiers – naast de eigen bijdrage van 350 euro voor accommodatie, eten, transport naar de baan, deelname aan wedstrijd, etc. – ook nog hun reis zelf moeten betalen. Meereizen met de equipe kost 650 euro, dus wordt gewerkt aan een goedkoper alternatief. Maar hoe dan ook zijn er nogal wat kosten mee gemoeid.

Een steuntje in de rug

Naast de reis zal er ook getraind gaan worden in Amsterdam, omdat dat het meest centraal en beste gefaciliteerd is. Als scholier heeft Julius geen studenten-OV-kaart, dus komen er nog wel wat reiskosten bij. En de komende weken is er natuurlijk geen tijd om een zomerbaantje te hebben, er moet immers getraind worden. Natuurlijk heeft Julius dat er allemaal graag voor over, maar een steuntje in de rug kan hij wel gebruiken.

Kleine bijdrage wordt zeer gewaardeerd

Ben jij er ook trots op dat één van onze jeugdleden namens Nederland mag uitkomen op een internationale wedstrijd van 15 landen, steun hem dan met een kleine financiële bijdrage. Wil jij je waardering laten blijken voor de inzet van Julius in het afgelopen roeiseizoen, maak dan een bijdrage over ( €5,= is al prachtig, meer mag natuurlijk ook) naar IBAN: NL67 INGB 0756 1272 97 t.n.v. J. J. van Hulst ovv (succes in) Cork.

DSC 7949inzoom

Bedankt!