Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Markregatta 23 juni: 1 x winst, 1 x 2e.

logo Markreg18De Markregatta is een achtervolgingswedstrijd over 5 km op de Mark bij RV Breda. Bijzonder aan deze wedstrijd is de start: deze vindt plaats onder de A59-brug met een staande start door twee ploegen tegelijk. Ze liggen echter beiden in een ander bruggat en zien elkaar dus niet. Pas als ze onder de brug vandaan komen zie je wie het snelst gestart is. Maar liefst 6 ploegen van De Hertog ging deze uitdaging aan, zie hier de resultaten.

In het blok van 12.00 uur startten de DV4* met de Hertogdames van NTB (VA) en Summerjoy (VD) en de twee heren dubbeltwee’s Jorrit/Wout en Bastiaan/Matthijs. In het middagblok kwamen Woesjt (DV8+) en 2unlimited (DV2x) in actie.