Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Officiële opening botendependance in Sint-Michielsgestel: ben jij er ook bij op 10 juni?

Zondag 10 juni wordt een hele mooie dag voor De Hertog. Naast de jaarlijkse Dommelregatta vindt op deze dag ook de officiële opening plaats van de botendependance in Sint-Michielsgestel. Om 10.45 uur zal de Gestelse sportwethouder Lianne van der Aa het bord onthullen bij de ingang van het sportpark, waar vanaf nu ook De Hertog te vinden is. Vervolgens zal zij op steenworp afstand het startsein geven voor de eerste heat van de Dommelregatta. 

Mogelijk is er daarna nog gelegenheid om met de wethouder een kijkje te nemen bij de accommodatie waar vanaf nu De Houkesloot (C4x+) en Molensteegpoort (C2x+) zijn ondergebracht en te water kunnen. Wil jij erbij zijn? Zorg dan dat je uiterlijk om 10.45 uur aanwezig bent bij sportpark Zegenwerp (bij de ingang Laantje Zegenwerp vanaf de Esscheweg) in Sint-Michielsgestel.