Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

De laatste versie van het de R.V. de Hertog Corona protocol is nu al weer een maand in gebruik. Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen. Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook. Verder zijn er op het vlak van de hygiëne weer goede verbeteringen doorgevoerd zoals het vijfde stop protocol met de alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Hertogmaatjes gezocht!

Help jij mee met een warm welkom voor onze introleden?

hertog_barbecue_matesVorig jaar is voor het eerst de succesvolle Hertog Mate borrel georganiseerd. Tijdens deze avond werden introleden op een leuke manier gekoppeld aan een maatje. Bij binnenkomst ontvingen de introleden een hint en daarmee konden ze op zoek gaan naar hun Hertogmaatje. Een succesformule die garant stond voor leuke ontmoetingen en gesprekken.


Ook dit jaar zoeken we enthousiaste clubleden die willen fungeren als vraagbaak om een introlid wegwijs te maken. Deze keer koppelen we de maatjes aan de introleden tijdens de Hertog meets Hertog barbecue op 30 juni. Het is dus wel een voorwaarde dat je als maatje aanwezig bent tijdens de barbecue en daarvoor een kaartje koopt.

Help jij mee om onze nieuwe leden warm welkom te heten bij de vereniging? Meld je aan als Hertogmaatje door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Benoem bij je aanmelding de hint die we kunnen gebruiken om jou te omschrijven.