Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 1

Hertogmaatjes gezocht!

Help jij mee met een warm welkom voor onze introleden?

hertog_barbecue_matesVorig jaar is voor het eerst de succesvolle Hertog Mate borrel georganiseerd. Tijdens deze avond werden introleden op een leuke manier gekoppeld aan een maatje. Bij binnenkomst ontvingen de introleden een hint en daarmee konden ze op zoek gaan naar hun Hertogmaatje. Een succesformule die garant stond voor leuke ontmoetingen en gesprekken.


Ook dit jaar zoeken we enthousiaste clubleden die willen fungeren als vraagbaak om een introlid wegwijs te maken. Deze keer koppelen we de maatjes aan de introleden tijdens de Hertog meets Hertog barbecue op 30 juni. Het is dus wel een voorwaarde dat je als maatje aanwezig bent tijdens de barbecue en daarvoor een kaartje koopt.

Help jij mee om onze nieuwe leden warm welkom te heten bij de vereniging? Meld je aan als Hertogmaatje door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Benoem bij je aanmelding de hint die we kunnen gebruiken om jou te omschrijven.