Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Heineken Roeivierkamp

Afgelopen weekend kon er nog op de Amstel geschaatst worden en dit weekend vindt de Heineken Roeivierkamp plaats. Tijdens deze roeiwedstrijd roeit elke ploeg vier afstanden: 250m, 750m, 2500 m en 5000m. De afstanden zijn verdeeld over twee dagen, zaterdag en zondag. Voor de Hertog komen aan de start Blikje Piebe in het DVC4* veld en Teun en Julius in een combinatie met RV Eem. Zij zullen starten in het J18 4* veld. Blikje Piebe gaat het opnemen tegen 14 andere ploegen in hun veld en Julius en Teun tegen 4 andere ploegen.

Veel succes en roeiplezier gewenst, en we lezen graag na de wedstrijd jullie ervaringen.

Bekijk hier de uitslagen, maar klik wel even door naar het juiste veld!