Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Klushulp gezocht

Klushulp gezocht voor de Houkesloot

De Matcie is momenteel druk bezig met het groot onderhoud van de Houkesloot, een C4 met houten boordrand en binnenwerk.
Om dit houtwerk weer helemaal mooi te krijgen worden er een aantal nieuwe laklagen opgezet. Bij het schuren en lakken kan zeker hulp gebruikt worden! Heb je zin om mee te klussen om de Houkesloot er weer als nieuw uit te laten zien, meldt je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek Rien van Meeuwen of Thijs Meulemans even aan op dinsdag, donderdag of zaterdagochtend.