Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Vinger scannen?

vingerafdrukZaterdag 24 februrai vanaf 9:30 - 12:00 kan je jouw vinger laten scannen.
Ok dinsdag 27 februari ca 12:00 - 13:30

Als je je vinger(s) laat scannen geef je daarmee toestemming om je vingerscan te gebruiken om de deuren te openen. Je kunt je toestemming altijd intrekken door een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan haal ik je vingerscan uit het systeem en kun je de deuren niet meer zelfstandig openen.

Nieuwe scanner bij voordeur
Er is een nieuwe scanner ook bij de voordeur geplaatst. Het gedrag van deze scanner is iets anders dan de oude. Je moet je vinger netjes erop leggen, niet bewegen en vooral wat langer erop houden!

Als je vinger geaccepteerd is klikt er een pieptoon en gaat de deur open.