Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 1

22 jan 20.00 uur Thema: STUREN is meer .....

stuurvrouw …. dan aan de touwtjes trekken.
Deze thema-avond is inmiddels een traditie voor alle 2de jaars roeiers (Stuurtaak 1) en voor iedereen die wil leren hoe je als stuur je ploeg beter kunt begeleiden. Je hebt inmiddels (bijna...) je sturen A en je kunt de boot veilig sturen en thuis brengen. Maar sturen is meer! Jan Buitink en Lianne Melief laten je ervaren hoe je als stuur meer kan bijdragen aan de ontwikkeling van je roeiploeg tijdens een training. Aan de orde komen tips over het vertalen van oefeningen, het geven van goede commando's en de rol van de stuur in de ploeg. Ook het leuker en effectiever maken van een training krijgt aandacht.

 

Stuurtaak 2018
Alle leden die in 2017 de introductie hebben gevolgd bij De Hertog vervullen in 2018 de ‘Stuurtaak’ en zijn hierover inmiddels persoonlijk geïnformeerd. De Stuurtaak bestaat uit een theoretisch gedeelte (3 avonden) en een praktische gedeelte (sturen bij de intro). 
• Maandag 22 januari 20.00 – 22.00 uur Thema-avond ‘Sturen is meer…. ‘
• Maandag 5 februari 19.30 – 22.00 uur BIC 1 / Roeihaal
• Maandag 26 februari 20.00 – 21.30 uur BIC 2 / Feedback
De Introductiecommissie zal op 22 januari, aansluitend aan de Thema-avond, alle Stuurtakers informeren over het praktisch gedeelte van de Stuurtaak. Ook op 26 februari is de Introductiecommissie aansluitend  aanwezig om eventuele vragen over het praktisch gedeelte te beantwoorden en de planning rond te krijgen.
 
Een voorbeeld van een andere vereniging.
 
sturen spin commandos


Deel deze inhoud via jouw social media d.m.v. deze buttons: