Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona update

RV de Hertog start langzaam weer op
Sinds maandag 11 mei wordt er weer geroeid bij RV de Hertog. Als de omstandigheden het toelaten gaat onze vereniging in de komende weken stapsgewijs verder open. Dit doen wij in samenspraak met de gemeente ’s-Hertogenbosch en de Nederlandse roeibond (KNRB).

Oproep aan skiff coaches: Skiff coaches die leden willen helpen bij het behalen van Skiffen 1 kunnen zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij aan hoeveel coachervaring je hebt met skiffen zodat we de juiste leden bij de juiste coach kunnen plaatsen.

De examens starten weer op
De eerste roeiexamens worden op 6 juni a.s. weer uitgevoerd. Uiteraard gaat het hierbij alleen om Skiffen 1, 2 of 3. 

17 mei 2020: Corona protocol fase 2a (versie 2.0)
17 mei 2020: Instructie *C*-ondersteuner (versie 2.0)

  Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Winnaar PVP 2017: de vrijwilligers!

PVPcommissie2017 SmallZoals ik tijdens het openingswoord van de prijsuitreiking al zei, de allergrootste prestatie is dit weekend geleverd door de vrijwilligers. Dit werd bevestigd door een enorm applaus van de aanwezigen. En dat is meer dan verdiend.

Als commissie zijn wij door deelnemers, toeschouwers, de KNRB en de wethouder van Sport overladen met complimenten. Deze complimenten delen wij heel erg graag met jullie. De PVP is werkelijk vlek-ke-loos verlopen en dat is volledig te danken aan de bijna negentig vrijwilligers. Wat een leden, wat een betrokkenheid, wat een vereniging!

Maak ik meteen van de gelegenheid gebruik om mijn commissie te bedanken: Joost, Liesbeth, Femke, Oda, Clementine, Bert, Karin, Ruben en Yvonne. Wat een feest om dit met jullie te hebben mogen organiseren… dankjulliewel!

Erik Versteijnen
Voorzitter PVPcie 2017
 

Ok, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, de video van van het roeien vanmiddag!