Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Winnaar PVP 2017: de vrijwilligers!

PVPcommissie2017 SmallZoals ik tijdens het openingswoord van de prijsuitreiking al zei, de allergrootste prestatie is dit weekend geleverd door de vrijwilligers. Dit werd bevestigd door een enorm applaus van de aanwezigen. En dat is meer dan verdiend.

Als commissie zijn wij door deelnemers, toeschouwers, de KNRB en de wethouder van Sport overladen met complimenten. Deze complimenten delen wij heel erg graag met jullie. De PVP is werkelijk vlek-ke-loos verlopen en dat is volledig te danken aan de bijna negentig vrijwilligers. Wat een leden, wat een betrokkenheid, wat een vereniging!

Maak ik meteen van de gelegenheid gebruik om mijn commissie te bedanken: Joost, Liesbeth, Femke, Oda, Clementine, Bert, Karin, Ruben en Yvonne. Wat een feest om dit met jullie te hebben mogen organiseren… dankjulliewel!

Erik Versteijnen
Voorzitter PVPcie 2017
 

Ok, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, de video van van het roeien vanmiddag!