Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Heel De Hertog Bakt voor de Paul Veenemans Prijs!

hertogtaartenOmdat de Hertog dit jaar 25-jaar bestaat organiseren wij als vereniging de Paul Veenemans Prijs 2017. De deelnemers en toeschouwers willen wij verrassen met een heerlijk taartbuffet.

Een taartenbuffet … wat is dat?”
Even voor alle nieuwe roeiers onder ons die zich nu afvragen: “Taartenbuffet … wat houdt dat in?”
Enthousiaste, vrijwillige, taartenbakkende Hertogleden doneren een taart aan de vereniging die door de 5e Stop verkocht wordt tijdens de Paul Veenemans Prijs. De opbrengsten van de verkoop gaan uiteraard volledig naar de roeivereniging en daar kopen we bijvoorbeeld ondermeer nieuw roeimateriaal van.

Dus: ga je keuken in, botvier je creativiteit op die springvorm en bak mee!

Ook misbaksels zijn uiteraard welkom.
Om inspiratie op te doen en/of andere op leuke taartideeën te brengen, ligt er een intekenlijst op de bar klaar waar je de door jou geplande taart op kunt vermelden. 

Taarten kunnen op zaterdag 11 november vanaf 07:30 uur en/of op zondag 12 november vanaf 8.30 uur afgegeven worden bij de 5e Stop. Alle taartenbakkers natuurlijk op voorhand al hartelijk dank!!

We zijn heel benieuwd naar jullie creaties!!