Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Hertog vangt blik op Abeelenrace!

Zaterdag 14 oktober zijn 3 boten naar Middelburg gegaan voor de Abeelenrace. Genietend van 20°C en een heerlijk zonnetje zijn een H2x, H4* (beide Heren 6) en mix C4* (mix Oeverloos en Kiele Kiele) 5km over het kanaal de Walcheren tussen Vlissingen en Middelburg geroeid.

Blik voor Mix C4x!
De Mix C4* heeft haar eerste blik gewonnen (23 min en 17 sec) sinds zij in maart van dit jaar als intro'ers zijn gestart met roeien bij de Hertog! Ook hebben H2x met 20.29 en H4* met 20.36 een uitstekende wedstrijd geroeid! 

20171014 mix C4x op vlot in Middelburg
De roeiers van Mix C4x op het vlot in Middelburg.

20171014 mix C4x in Middelburg