Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Corona protocol: RV de Hertog bloeit weer op!

Corona protocol  (versie September - ongewijzigd)

Blijf voorzichtig - Wijs elkaar op de procedure - HOU VOL!

Het inleggen en uithalen van de boten verloopt soepel vooral dankzij de spreiding met de inlegtijden. Het gebruik van de inlegtijden wordt dus in stand gehouden. Alleen op de piekuren ontstaan er soms wat knelpunten op het plein waarbij vooral gelet moet worden op het aantal wasplaatsen dat tegelijk gebruikt wordt (4 stuks) en het neerleggen en plaatsen van ons materiaal (boten en riemen), nml. niet voor de in/uitloop van de loodsen.

Rustig op elkaar wachten tot dat er ruimte is om de boot te gaan wassen. Vlot de materialen wassen en weer in de loods leggen helpt natuurlijk ook.

Op het vlak van de hygiëne heeft de vijfde stop een protocol met alcohol/zeep flacons in het gebouw. De 1,5 m afstand tot elkaar nadat de boot in de loods is gelegd blijft natuurlijk belangrijk. 

Lees meer ...

  • 1
  • 2
  • 1

Werkplaats is geen doorgang naar Hertog Inn

Vooral op dinsdag en donderdag als de matcie druk aan het klussen is in de werkplaats komt het vaak voor dat de werkplaats wordt gebruikt als doorgang naar de Hertog Inn. Helaas resulteert dit regelmatig in het aanstoten van net gerepareerde boten met als gevolg dat epoxy of verf opnieuw moet worden aangebracht. Dit kan absoluut niet de bedoeling zijn.

Het vriendelijke doch dringende verzoek om de werkplaats niet te gebruiken als verkorte route naar de Hertog Inn. De matcie neemt het materiaalonderhoud erg serieus. Graag jullie respect voor hun tijd en energie!

Geen toegang