Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 1

Heb jij je al opgegeven voor de Bossche Sprint?

Banner BosscheSprint 2017Het kan nog! Je kunt jezelf of jouw ploeg nog opgeven tot en met volgende week donderdag 31 augustus.

Wat was dat ook alweer; de Bossche Sprint?

Op zaterdag 9 september is de 14e Bossche Sprint; de jaarlijkse boord aan boord race van onze vereniging. Dit jaar sprinten we op de Aa tussen de Rückertbrug (Van Berckelstraat) en de Muntelbrug (Citadellaan). Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden.
Lees verder hoe je kan meedoen of meehelpen.

Hoe kan je meedoen?

Je kunt alleen (skiff) of met je ploeg meedoen. Of je roeit met je Hertog-mate. Heb je geen ploeg voor de race en kun je niet skiffen? Dan nog kun je meedoen: geef je op voor de Surprise. Dan delen wij je in bij een ploeg. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. En op veler verzoek is er ook dit jaar weer de (groot)ouder&(klein)kind-race.

Na afloop kunnen de sportieve prestaties worden gevierd met een gezellige borrel.
Ook zal er een bootdoop zijn. Niet missen dus!

De start is om 12.00 uur.

Meedoen?

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op het prikbord of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tot en met donderdag 31 augustus 2017.

De categorieën zijn:

1x, 2x, 4x+, talenten c4x+, Surprise, heren/dames/mix,
Jeugd (groot)ouder&(klein)kind, (er wordt geroeid in R1 en R2-materiaal).

Meehelpen?

We zoeken nog vrijwilligers om van de race en de borrel een succes te maken. Wil je meehelpen? Graag! Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je hulp telt mee voor de taakuren.