Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1
  • 2
  • 1

Assistentie gezocht voor de roeiclinics

banner roeiclinicsDe roei-clinics bij De Hertog zijn bijzonder in trek. Zó zeer zelfs dat we een enkele aanvrager moesten teleurstellen vanwege drukte, tijdgebrek of eigen verenigingsactiviteiten. Gelukkig weten bedrijven, verenigingen, families, maatschappelijke organisaties in toenemende mate onze vereniging te vinden voor een bedrijfsuitje, teambuilding of gewoon een ontspannen sportactiviteit. Tussen april tot en oktober biedt onze roeivereniging deze clinics aan en hoopt daarmee deelnemers op een plezierige manier met de roeisport kennis te laten maken. Voor de vereniging betekenen de clinics een goede promotie én natuurlijk extra inkomsten waarmee materialen, boten etc. kunnen worden aangeschaft.  Voor een efficiënte voorbereiding en uitvoering van de roei-clinics zijn we op zoek minimaal één assistent(e).

Dit seizoen hebben er tot nu toe 5 clinics plaatsgevonden en er zijn nog twee aanvragen in optie voor september. De resultaten zijn zeer positief en de aanvragers hebben veel lof voor het onder begeleiding roeien op de Aa, voor het paviljoen én vooral voor de ervaren roei-instructeurs van onze vereniging. Let wel; zonder de inzet van de stuurmannen(-vrouwen) en de 5e stop-vrijwilligers kunnen er geen clinics gehouden worden !

Hulp gevraagd
Voor een efficiënte voorbereiding en uitvoering van de roei-clinics zijn we op zoek minimaal één assistent(e) die samen met de coördinator deze clubactiviteit wil oppakken. Kwa tijds-besteding is het in de periode van april t/m september een beperkt aantal uren leuk werk, dat veel voldoening geeft. Maar zeker niet te veel tijd vergt. Dit is ook afhankelijk van het aantal aanvragen. Onder meer het contact onderhouden met de aanvrager, met de bar vrijwilligers van de 5e stop, stuurlieden werven, eventuele cateraars benaderen, kortom een gezellige activiteit voor de deelnemers begeleiden, zijn zoal de werkzaamheden. Wie zich hiertoe aangetrokken voelt of op een andere wijze een steentje wil bijdragen, kan contact opnemen met : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En onthoud: Roei-clinics zijn hot in de regio!

Dick van Diepen