Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Introductie succesvol afgesloten

Na een goed georganiseerde introductieperiode hebben de meeste intro-leden zaterdag 8 juli hun eerste roei-proef met goed gevolg afgerond!

Date met je Mate
En dat moest natuurlijk gevierd worden met een traditionele BBQ! Met ongeveer 90 aanmeldingen mogen we gerust spreken van een grote opkomst.

Vele Mates zagen sinds de Mate-borrel in april hun intro-lid weer voor het eerst, maar duidelijk was dat er soms ook al wat Hertog-mates meerdere keren hun intro-lid hadden gezien of gesproken.

Hapje & Tapje
Nadat eerst de nieuwe leden welkom waren geheten werd er genoten van een fantastische BBQ met volop lekker vlees en salades. Uiteraard was er voor de vegetariërs onders ons ook gezorgd. Om de dorst te kunnen lessen was er natuurlijk ook een buitenbar geregeld.
Zodoende kon er tot in de late uurtjes genoten van buiten op een bankje zitten met je drankje.

Dank!
Grote dank vanuit het bestuur is er voor de diverse commissies die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

In de eerste plaats natuurlijk de Introductie-commissie en coaches, die ervoor hebben gezorgd dat de intro-leden op een dusdanig niveau werden klaargestoomd voor hun eerste roei-examen dat ze het allemaal gehaald hebben!

Daarnaast ook dank aan de 5e Stop en de Lustrumcommissie voor de organisatie van deze editie van de Hertog meets Hertog.
Door onderbezetting van de 5e Stop en de Lustrumcommissie hebben ook vele andere leden geholpen met glazen ophalen, tappen, sjouwen, etc. Dat is de verenigingspirit die we graag zien!

En last but not least willen we alle Mates bedanken voor hun inzet om de nieuwe leden een snel "thuisgevoel" te bezorgen!

Voor allen een welgemeend Chapeau!

Evaluatie
Het was de eerste keer dat we Hertog-Mates hebben ingezet. Graag krijgen we feedback wat jullie ervan vonden. Stuur je tips, verbeterpunten en eventuele complimenten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij gaan er mee aan de slag. Alvast dank!