Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Kleinere Dommelregatta is ook succesvol!

UPDATE 02-05-2017
De vier fotografen die tijdens de Dommelregatta actief waren hebben alle foto's (1689!) geplaatst. Klik hier om ze te bekijken.

Ondanks dat de Dommelregatta minder deelnemende ploegen trok dan andere jaren is deze thuiswedstrijd toch zeer goed verlopen!

Dankzij het fantastische weer en de organisatie liep de wedstrijd gesmeerd. Mede gezien de hoge temperaturen had de organisatie overal extra water neergezet voor zowel deelnemers als vrijwilligers om de dorst te lessen.
Daarnaast was het de Vijfde Stop gelukt om op volle oorlogsterkte aanwezig te zijn, om de roeiers, eenmaal van het water, nog meer verkoeling te bieden en de hongerige magen te vullen.

Mede namens het bestuur wil ik daarom de DR-commissie, de Vijfde Stop en alle vrijwilligers die hebben geholpen om dit evenement weer te laten slagen een bijzonder groot compliment geven.
De omstandigheden waren door de hoge temperaturen extra lastig, maar jullie allemaal hebben je uitstekend van je taak gekweten!

Nagenieten?
Door drie fotografen is deze editie van de Dommelregatta vastgelegd. Niet alle foto's zijn al ge-upload, maar er zijn er al genoeg te bewonderen. Klik hier om ze te bekijken.

Nogmaals dank!